Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Οι «μικροί εΘΕΛΩντές του Σταυρακίου» δημιούργησαν διασχολική εθελοντική ομάδα στο πλαίσιο της Σχολικής Εβδομάδας Εθελοντισμού Let’s do it Greece 2018



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Οι «μικροί εΘΕΛΩντές του Σταυρακίου», η διασχολική εθελοντική ομάδα που δημιούργησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες των τριών σχολείων του Σταυρακίου (νηπιαγωγείου, δημοτικού και γυμνασίου), στο πλαίσιο της Σχολικής  Εβδομάδας Εθελοντισμού Let’s do it Greece 2018, και με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου στις 23/4 αλλά και την ανακήρυξη της Αθήνας ως Παγκόσμιας Πρωτεύουσας Βιβλίου για το 2018, αποφάσισαν να λειτουργήσουν (συμβολικά για μία εβδομάδα) την Ελεύθερη -Ανοιχτή Βιβλιοθήκη την οποία έχουν ήδη προτείνει στον Συμμετοχικό Προϋπολογισμό του Δήμου Ιωαννιτών να δημιουργηθεί στο πάρκο που βρίσκεται απέναντι από το Δημοτικό Σχολείο.
Οι μικροί μαθητές, μαζί με τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς του προγράμματος, θα προσφέρουν βιβλία από την προσωπική τους βιβλιοθήκη τα οποία θα διαθέσουν στην Ανοιχτή Βιβλιοθήκη που θα λειτουργήσει με το σύνθημα:
«φέρε ένα βιβλίο – πάρε ένα βιβλίο»,
γιατί τα βιβλία πρέπει να ταξιδεύουν κι όχι να μένουν στα ράφια της βιβλιοθήκης!
Καλούμε όλες και όλους τους φίλους του βιβλίου να επισκεφτούν από τις 23 μέχρι και τις 27 Απριλίου  την καινοτόμα αυτή Βιβλιοθήκη και να πάρουν από τα διαθέσιμα βιβλία, αφού φυσικά αφήσουν στη θέση του κάποιο από τα δικά τους βιβλία.

Οι «μικροί εΘΕΛΩντές του Σταυρακίου»

Συλλήψεις καταζητούμενων Αλβανών στο Μέτσοβο και Δελβινάκι


*Χθες το μεσημέρι, στο Μέτσοβο Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μετσόβου, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 44 και 32 ετών, διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν Εντάλματα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Ιωαννίνων, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής και παράνομη είσοδο στη χώρα. 
*Χθες το μεσημέρι, στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πωγωνίου, ένας 55χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας, ποινής φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής (1.500) ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Περιφέρεια Ηπείρου: Δηλώσεις συμμετοχής σε Εκθέσεις της Αθήνας


Από το Τμήμα Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου, ανακοινώνεται ότι η Περιφέρεια τον προσεχή Μάιο θα συμμετάσχει σε άλλες δύο εκθέσεις που διοργανώνονται στην Αθήνα. Πρόκειται για την Greek Travel Show (4-6 Μαΐου) στην οποία η Ήπειρος είναι τιμώμενη περιοχή και στην «Ελλάδος Γεύση» (10-13 Μαΐου). Όπως και στο παρελθόν η Περιφέρεια προτίθεται να φιλοξενήσει στο περίπτερό της Δήμους, φορείς και επαγγελματίες του τουρισμού που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις δύο εκθέσεις. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν εγγράφως την πρόθεσή τους στο email: v.barka@php.gov.gr το αργότερο μέχρι 30 Απριλίου για την πρώτη έκθεση και μέχρι 7 Μαΐου για τη δεύτερη.
Οι ανωτέρω προθεσμίες ισχύουν και για την αποστολή διαφημιστικού υλικού, το οποίο θα διανεμηθεί από το περίπτερο της Περιφέρειας.

ΠΗΓΗ: www.php.gov.gr

Ηπειρώτικη Λαογραφία από την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, το Σάββατο και Κυριακή 28 και 29 Απριλίου 2018, στο Ζάππειο Μέγαρο



Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, σε συνεργασία με την Περιφέρεια  Ηπείρου, διοργανώνει εκδήλωση-θεσμό στο πολιτιστικό κάδρο του τόπου, έχοντας διαχρονικά εντρυφήσει στις πολιτιστικές θεματικές εκδηλώσεις της ηπειρώτικης παράδοσης. Έτσι προσδιορίζει ένα ξεχωριστό πολιτιστικό λαογραφικό “κάδρο”, στον πιο εμβληματικό χώρο για τους απανταχού Ηπειρώτες, στο Ζάππειο Μέγαρο, την Ηπειρώτικη Λαογραφία. Σε μια πανελλαδική ερμηνευτική πρωτιά, με την συγκεκριμένη πολιτιστική εκδήλωση-πρόταση, το Σάββατο και Κυριακή  28 & 29 Απριλίου 2018, στο μοναδικό περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου.
Είναι μια κατάθεση στην επιστήμη της Λαογραφίας και μια διύλιση γνώσης και προσπάθειας, συνδυασμένη με την δυναμική συνέχεια.  Την δυναμική συνέχεια και το  πείσμα των Ηπειρωτών, απέναντι στο χωνευτήρι της παγκοσμιοποίησης , των πολλών αποδήμων Ηπειρωτών της ΠΣΕ σε όλο τον κόσμο, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, με το Ζάππειο Μέγαρο και με την αρωγή του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων, του Πολιτιστικού Ιδρύματος της Τράπεζας Πειραιώς, του Μουσείου επαναστατικής Περιόδου και Αλή Πασσά, του Σωματείο των Ασημουργών Ιωαννίνων, του Λαογραφικού Συλλόγου ''Ρίζες'', της Λέσχη Αρχιμαγείρων, της Χορωδίας παραδοσιακής μουσικής της ΠΣΕ, τους λαϊκούς τραγουδιστές και οργανοπαίκτες, τα χορευτικά συλλόγων μελών της ΠΣΕ και πολλούς άλλους μεμονωμένους αρωγούς.
Η νοηματική κατεύθυνση της ιδιαίτερης αυτής προσπάθειας – εκδήλωσης για την Ηπειρώτικη Λαογραφία, παρουσιάζεται σε τρεις άξονες.
1) Λαογραφική έκθεση επιλεγμένων μουσειακών & συλλεκτικών αντικειμένων της Ηπειρώτικης Λαογραφίας.
2) Επιστημονική ερμηνεία - εξειδικευμένες εισηγήσεις διαλέξεις για την Ηπειρώτικη Λαογραφία και την δυναμική φυσική συνέχεια της.
3) Εκτίμηση της συλλεκτικής σημασίας δημιουργημάτων Ηπειρώτικης Λαογραφίας.
Σκοπός είναι η παρουσίαση της μοναδικής & ιδιαίτερης πολιτιστικής κληρονομίας της Ηπειρώτικης Λαογραφίας, μιας ζώσας και δυναμικής υπόθεσης των Αποδήμων Ηπειρωτών ανά τον κόσμο.
Εμπνευστής και συντονιστής είναι η ΠΣΕ, ο θεσμικός θεματοφύλακας, το σημαντικότερο συλλογικό όργανο των αποδήμων Ηπειρωτών, σε συνεργασία με εθελοντές τους απόδημους και φίλους της Ηπείρου, τους ενεργούς πυλώνες οντότητες, Μουσεία, Πολιτιστικά ιδρύματα και οργανισμούς της Ηπείρου.
Η ξεχωριστή σημασία της Ηπειρώτικης Λαογραφίας.

Ξεκινούν την Τετάρτη 2 Μαΐου οι ενδιάμεσες εκπτώσεις


Ξεκινά την Τετάρτη 2 Μαΐου 2018 και θα διαρκέσει  έως και την Τρίτη 15 Μαΐου 2018 η περίοδος των ενδιάμεσων εκπτώσεων στα εμπορικά καταστήματα.
Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστών έκπτωσης.
Στο διάστημα αυτό και σύμφωνα με το νόμο, τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά την Κυριακή 6 Μαΐου με προτεινόμενο ωράριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από 11.00-18.00.
Ανοιχτά θα είναι την Κυριακή 6 Μαΐου 2018, όλα τα εμπορικά καταστήματα, τα εμπορικά κέντρα και τα πολυκαταστήματα σε όλη τη Ελλάδα, με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από τις 11:00 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα (τα πολυκαταστήματα θα είναι ανοιχτά έως τις 8 το βράδυ).

Κακαβιά Πωγωνίου: Συνελήφθη ένας 47χρονος Κινέζος ο οποίος διώκεται με Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης


Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κακαβιάς και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 47χρονος Κινέζος, ο οποίος διώκεται με Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.
Ειδικότερα, ο 47χρονος επιχείρησε να εισέλθει στη χώρα, μέσω Κακαβιάς και όπως διαπιστώθηκε, μετά από διαβατηριακό έλεγχο και εμπεριστατωμένη έρευνα, σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης των Γαλλικών Αρχών, για τα αδικήματα:
• παροχή συνδρομής σε παράνομη είσοδο, ταξίδι ή παρουσίας πολλών αλλοδαπών στην επικράτεια ενός κράτους μέλους της σύμβασης Schengen και της Γαλλίας, στο πλαίσιο οργανωμένης ομάδας,
• παροχή παραποιημένων διοικητικών εγγράφων,
• συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα με σκοπό τη διάπραξη αδικημάτων που τιμωρούνται με φυλάκιση 10 ετών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Μέχρι την Κυριακή 29 Απριλίου ανοιχτό για διορθώσεις το «Εξοικονομώ κατ' Οίκον ΙΙ»


Ανοιχτή θα παραμείνει μέχρι την  Κυριακή 29 Απριλίου για οριστική υποβολή των δηλώσεων η ηλεκτρονική πλατφόρμα του «Εξοικονομώ κατ΄Οίκον ΙΙ».
Από το υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοινώθηκε ότι δημιουργήθηκε τηλεφωνική γραμμή για την υποστήριξη των ενδιαφερόμενων.
Η γραμμή υποστήριξης που δημιουργήθηκε για διευκόλυνση των πολιτών, οι οποίοι έχουν εγγραφεί αλλά δεν έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία υποβολής αίτησης, απαντά στα τηλέφωνα 213 1513780 και 213 1513781 τις εργάσιμες ημέρες από τις 10:00 έως τις 16:00.
Τα ερωτήματα μπορούν να υποβάλλονται και μέσω e-mail, στο support.ekoii@prv.ypeka.gr

Νίκος Κακλαμανάκης: Να τολμάς το όνειρο σου κάτω από αντίξοες συνθήκες


Ο Νίκος Κακλαμανάκης,  χρυσός ολυμπιονίκης  της ιστιοπλοΐας, θα είναι και εφέτος πρεσβευτής στο No Finish Line Athens τον μεγαλύτερο φιλανθρωπικό αγώνα που οι συμμετέχοντες καλούνται να τρέξουν ή να περπατήσουν  για τους σκοπούς της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».
Μας μίλησε για την περσινή του εμπειρία από την συγκεκριμένη αθλητική οργάνωση, για τον αθλητισμό που «γεφυρώνει» τους ανθρώπους αλλά και για τα παιδιά που ονειρεύονται και δεν πτοούνται από τις πτώσεις τους.
Ο Νίκος Κακλαμανάκης έχει μάθει να στέκεται αλύγιστος κόντρα στα μεγάλα κύματα και τους δυνατούς ανέμους στέλνει το δικό του μήνυμα για έναν αγώνα που σηματοδοτεί πολλά περισσότερα.
 «Να τολμάς το όνειρο σου κάτω από αντίξοες συνθήκες χωρίς να διαπραγματεύεσαι τις αξίες σου».
Το 2ο No Finish Line Athens προ των πυλών. Ποια είναι η εμπειρία σας από την πρώτη διοργάνωση;
«Η εμπειρία μου ήταν πάρα πολύ θετική υπό την έννοια ότι πληρούσε όλους τους αξιακούς όρους, που για εμένα είναι απαραίτητοι, για την επιτυχία μιας τέτοιας διοργάνωσης.
Είχαμε πρώτα απ’ όλα πολύ μεγάλη προσέλευση κόσμου αλλά εφαρμόστηκαν οι 3 «άγραφοι» κανόνες που ισχύουν σύμφωνα με την δική μου εμπειρία. 

28η αγωνιστική την Κυριακή 22 Απριλίου στη Hall of Brands Α΄ ερασιτεχνική, εντός ο Αγροτικός Αστέρας (Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά- Α.Ε. Πραμάντων 22-04-18/17:30)


ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018
ΓΗΠΕΔΟ  ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟΥ
ΩΡΑ: 17:30

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ-Α.Ε. ΠΡΑΜΑΝΤΩΝ

Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής της  Hall of Brands  Α΄ ερασιτεχνική
Κυριακή 22 Απριλίου 2018
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ-Α.Ε. ΠΡΑΜΑΝΤΩΝ (17:30)
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ-Π.Α.Ο. ΚΡΥΑΣ (17:30)
ΘΥΕΛΛΑ ΕΛΕΟΥΣΑΣ- ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΜΟΥΣΙΩΤΙΤΣΑΣ (17:30)
Α.Ο. ΑΝΑΤΟΛΗΣ-ΠΑΣΣΑΡΩΝΑΣ ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ (17:30)
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΕΡΒΙΑΝΩΝ-Α.Σ. ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ (17:30)
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣ-Π.Α.Σ. ΚΡΑΨΗΣ (17:30)
Α.Ε. ΧΟΥΛΙΑΡΑΔΩΝ-Α.Ο. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ (19:30)

Περιφέρεια Ηπείρου: Εξετάσεις για ειδική άδεια οδήγησης οχημάτων μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων


Από τη Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων, προκηρύχθηκε η διενέργεια εξετάσεων για την ανανέωση ή απόκτηση ειδικής άδειας οδήγησης οχημάτων μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων.
Οι εξετάσεις για απόκτηση άδειας θα διεξαχθούν τη Δευτέρα 14 Μαΐου 2018 και για ανανέωση αδειών την Τρίτη 15 Μαΐου, με ώρα έναρξης 9 π.μ. και τις δύο ημέρες και χώρο την αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου της Περιφέρειας Ηπείρου.
Για λόγους απρόσκοπτης διενέργειας των εξετάσεων οι σχολές Σ.Ε.Κ.Ο.Ο.Μ.Ε. οφείλουν να προσκομίσουν στη Δ.Μ.Ε. την Υ/Δ του Διευθυντή Σπουδών με τις τελικές καταστάσεις και τα δικαιολογητικά (παράβολο συμμετοχής κλπ) των υποψηφίων έως και τις 9/5/2018.
Επισημαίνεται ότι υποψήφιοι οι οποίοι δεν δηλώθηκαν μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις.
  
ΠΗΓΗ: www.php.gov.gr

28η αγωνιστική το Σάββατο 21 Απριλίου στον Α΄ Όμιλο, MAISON Β΄ ερασιτεχνικής, εντός έδρας η Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος (Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος Α.Ο. Ζωοδόχος 21-04-18/17:30), εκτός έδρας η Αναγέννηση Κεφαλόβρυσου (Πανζαγορισιακός-Αναγέννηση Κεφαλόβρυσου 21-04-18/17:30)


ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018
ΓΗΠΕΔΟ    ΤΣΕΠΕΛΟΒΟΥ 
ΩΡΑ: 17:30

ΠΑΝΖΑΓΟΡΙΣΙΑΚΟΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ

ΓΗΠΕΔΟ    ΔΕΛΒΙΝΑΚΙΟΥ   
ΩΡΑ: 17:30

Α.Ε.Δ. ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ-Α.Ο. ΖΩΟΔΟΧΟΣ

Το πρόγραμμα της 28ης  αγωνιστικής στο Α΄ Όμιλο, MAISON Β΄ ερασιτεχνικής
Σάββατο 21 Απριλίου 2018
Α.Ε.ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΑΣΤΗΡ ΑΜΦΙΘΕΑΣ  (00:00)  
Α.Ε.ΚΑΡΥΩΝ-Α.Σ. ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΣ  (00:00)  
ΠΑΝΖΑΓΟΡΙΣΙΑΚΟΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ (17:30)
ΠΙΝΔΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ-Π.Α.Σ. ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ (17:30)
Α.Ο. ΚΟΝΤΣΙΚΑΣ-Α.Ο. ΣΤΑΥΡΑΚΙΟΥ 2009 (17:30)
Α.Ε. ΚΛΗΜΑΤΙΑΣ-Π.Α.Σ. ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ (17:30)
Π.Α.Σ. ΚΑΣΤΡΟΥ-Α.Π.Ο.Ε.Λ. (17:30)
Α.Ε.Δ. ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ-Α.Ο. ΖΩΟΔΟΧΟΣ (17:30)

5+1 χρήσεις των fillers που δεν γνωρίζετε


Τα fillers είναι ενέσιμες θεραπείες, που χρησιμοποιούνται για τον σχηματισμό του προσώπου (για τη δημιουργία σωστού περιγράμματος) και είναι μια τάση που έχει έρθει για να μείνει, καθώς «ορκίζονται» σε αυτήν εκατομμύρια γυναίκες.
Τα περισσότερα fillers αποτελούνται από υαλουρονικό οξύ. Το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται σε ενέσιμη μορφή για να γεμίσει επιφανειακές, αλλά και πιο βαθιές ρυτίδες στο πρόσωπο ή για να δώσει όγκο σε χείλη, ζυγωματικά και βαθουλωμένα μάγουλα.
Όπως επισημαίνει ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης, MD CCST, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS, συνεργάτης του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών (www.agaitanis.gr), τα συστατικά που διαθέτουν τα ενέσιμα τελευταίας γενιάς είναι πολύ καλής ποιότητας και έχουν εξελιχθεί αρκετά, με αποτέλεσμα να διαρκούν περισσότερο.
«Το αποτέλεσμα που προσφέρουν υποχωρεί σταδιακά μετά από 6 έως 12 μήνες. Το υαλουρονικό οξύ μπορεί, ακόμη, να χρησιμοποιηθεί σε όλο το πρόσωπο, με τη μορφή της ενέσιμης μεσοθεραπείας για ενυδάτωση», λέει ο κύριος Γαϊτάνης.
Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι πολύ γιατροί ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα και τολμούν να χρησιμοποιήσουν τα fillers ως λύση σε αισθητικά προβλήματα, με τρόπο διαφορετικό από τους συμβατικούς. Ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης αναλύει έξι τρόπους:
1) Για να μειώσουμε την εμφάνιση της κυτταρίτιδας
«Μία πρώτη χρήση που πραγματικά μας εξέπληξε, είναι η έγχυση υαλουρονικού στην περιοχή των μηρών για τη θεραπεία των κοιλοτήτων… κοινώς την κυτταρίτιδα», λέει ο ειδικός.
Υπάρχουν γυναίκες που, ενώ το σώμα τους είναι καλλίγραμμο, εμφανίζουν ελάχιστο πρόβλημα κυτταρίτιδας. Τα fillers έρχονται, λοιπόν, να γεμίσουν τις ελάχιστες αυτές μικρές κοιλότητες και να διώξουν κάθε ατέλεια από το σώμα.
«Με τις εγχύσεις υαλουρονικού γεμίζουμε τα σημεία και παράλληλα ανασηκώνουμε το δέρμα», μας εξηγεί ο Δρ. Γαϊτάνης.
«Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να μειώσουμε την αντιαισθητική όψη, που δημιουργεί η κυτταρίτιδα».
2) Για να γεμίσουμε το κάτω περίγραμμα του προσώπου
Το σαγόνι χάνει τον όγκο του καθώς μεγαλώνουμε και οι ιστοί χαλαρώνουν, με αποτέλεσμα το κάτω περίγραμμα του προσώπου μας να αλλάζει. Με υαλουρονικό, ειδικό για την συγκεκριμένη περιοχή, το πηγούνι μπορεί να τονιστεί και να δημιουργηθούν οι κατάλληλες γωνίες στο πρόσωπο. Τα αποτελέσματα διαρκούν περίπου έναν χρόνο.