Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Ο ΠΣΑΤ τιμά τον Σάκη Τζαλαλή


Μια γιορτή που θα λάβει χώρα στο Μέγαρο Μουσικής και θα είναι αφιερωμένη στους κορυφαίους του ελληνικού αθλητισμού (22/12, 18:00), επέλεξε ο ΠΣΑΤ για να τιμήσει τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα Σάκη Τζαλαλή για την πράξη ηρωισμού του.
Ο Σάκης Τζαλαλής είχε καταφέρει να σώσει μια γυναίκα στο Λουτράκι που κινδύνευε να πνιγεί στη θάλασσα. Έτσι ο ΠΣΑΤ αποφάσισε να τον τιμήσει για την πράξη αυτή και επέλεξε αυτή την ημέρα στη γιορτή βράβευσης των κορυφαίων του ελληνικού αθλητισμού.
Η εκδήλωση θα γίνει στο Μέγαρο Μουσικής και εκεί στον Τζαλαλή θα απονεμηθεί Ειδική Τιμητική Διάκριση Κοινωνικής Προσφοράς, ενώ θα βραβευθούν οι κορυφαίοι αθλητές, αθλήτριες, ομάδες και προπονητές της σεζόν.

***
Τιμή και για εμάς … φίλους, συγχωριανούς και Ηπειρώτες!!!
Στην τελετή που θα γίνει στο Μέγαρο Μουσικής στις 22 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00 ...μαζί με τους κορυφαίους αθλητές μας θα βραβευτεί για την ανθρωπιστική του πράξη κι ένα δικό μας παιδί, ο Σάκης Τζαλαλής!
Αθλητής και ο ίδιος, μπασκετμπολίστας εξαιρετικός ... πριν λίγους μήνες με κίνδυνο της ζωής του, κατόρθωσε να σώσει από βέβαιο πνιγμό λουόμενη ομογενή, στην παραλία του Λουτρακίου!
Σάκη ... εμείς που σε καμαρώναμε στα γήπεδα ... ξεκινώντας από αυτό του μικρού μας χωριού, τα Κάτω Ραβένια Πωγωνίου, στα καλοκαιρινά τουρνουά των εκδηλώσεων και στα μεγάλα της επαγγελματικής καλαθοσφαίρισης αργότερα  και σε αγαπάμε ως άνθρωπο πάνω απ' όλα ... οι φίλοι σου ... θα είμαστε εκεί!!!


Κατερίνα Μπάτσου