Κυριακή 24 Απριλίου 2016

ΑΣΜΕΚ Δολιανών: Γενική συνέλευση των μελών, τη Δευτέρα 2 Μαΐου, ώρα 11:00 π.μ.

Εύκολη νίκη με το ευρύ 5-1 για τον Αγροτικό Αστέρα-Με νίκη συνέχισε η Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος (4-0)-Πήρε το ντέρμπι στο Κεφαλόβρυσο η Πασσαρώνα Ροδοτοπίου (0-1)

*Επέστρεψε στις νίκες  και μάλιστα με ανατροπή ο Αγροτικός Αστέρας αφού επικράτησε εύκολα το απόγευμα του Σαββάτου στον Παρακάλαμο του Πανζαγορισιακού με το 5-1 και συνεχίζει την προσπάθεια για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.
Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους  και προηγήθηκαν  με 0-1 στο 10' με τον Βαγγελή Ιωάννη.
Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 19΄ με αυτογκόλ του Λουζή Χρήστου σε 1-1.
Ο  Κολιούσης Χρήστος έκανε  το 2-1 στο 38'  με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.
Ο Σαντεντίν Δημήτριος έκανε το 3-1 στο 68΄, ο  Μακρής Χρήστος και το 4-1 στο 80΄.
Το  τελικό 5-1 έκανε στο 85΄ ο Τσιγαρίδας Μανόλης.
Αγροτικός Αστέρας:
Basha Arhan, Σκόρδος Κων/νος, Γκόνης Πέτρος, Παπαναστασίου Αλέξανδρος, Γκάνας Κων/νος, Κολιούσης Χρήστος, Μακρής Χρήστος (Χαρίσης Αλέξανδρος 81΄), Ζόta Αρσέν, Χαλιγιάννης Βασίλειος, Σαντεντίν Δημήτριος (Τσιγαρίδας Μανόλης 71΄), Ζόta Romeo (Βαζάτης Χριστόδουλος 63΄)
*Μετά από καλή εμφάνιση η Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος κέρδισε τον Π.Α.Ο. Κόνιτσας το απόγευμα της Κυριακής στο Δελβινάκι, με σκορ 4-0 και ισοβαθμεί στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με τον  Αετό Νήσου και τον Α.Ο. Ζωοδόχου.
Ο Μυριούνης Σταύρος άνοιξε το σκορ για την Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος στο 26' και ο  Φουρτούνης  Ηλίας έκανε το 2-0 στο 29΄.
Στο 56΄ ο Brami Jorgo έκανε το 3-0.
Το τελικό 4-0 έκανε στο 66'  ο Κατσαβριάς Βασίλειος.
Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος:

Κοντοδήμος Ηλίας, Κώστας Κωνσταντίνος, Ντέλλας Κων/νος, Παπάζης Ιωάννης (Μαγκλάρας Δημήτριος 65΄), Καπρινιώτης Ευστράτιος, Μυριούνης Σταύρος, Μπάγιας Ελευθέριος, Brami Jorgo, Φουρτούνης  Ηλίας, Τσαραώσης Ευάγγελος (Κατσαβριάς Βασίλειος 35΄), Ζενέλης Πάτροκλος

*Η Πασσαρώνα Ροδοτοπίου ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι του Κεφαλοβρύσου κόντρα στην τοπική  Αναγέννηση με σκορ 0-1.
Το γκολ των νικητών σημείωσε ο Παπαλάμπρης Άγγελος   στο 39΄.
Οι φιλοξενούμενοι  τελείωσαν το αγώνα με δέκα  παίχτες γιατί ο  Παπαλάμπρης Άγγελος   αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 85΄.
Αναγέννηση Κεφαλοβρύσου:

Βαλτάς Γεώργιος, Πότσης Ανδρέας (Κούρος Γιώργος 81΄), Τάσιος Αλέξανδρος, Πότσης Θεόδωρος, Μπίστας Βασίλειος (Γκορίτσας Σπυρίδων-Ζήσιμος 43΄), Στεφάνου Χρήστος, Γιάτσε Gerti, Μπάσιος Χρήστος, Ντόντης Βασίλειος, Μακολλάρι Μαρινγκλέν, Καραμάνης  Αλέξανδρος (Δήμος Αναστάσιος 74΄)

Τα αποτελέσματα της 30ης αγωνιστικής (Α΄ Όμιλος Β΄ Ερασιτεχνικής):
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ-ΠΑΝΖΑΓΟΡΙΣΙΑΚΟΣ 5-1  
Α.Π.Ο. ΔΑΒΑΚΗΣ-Π.Α.Σ. ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ 0-4  
ΑΣΤΗΡ ΑΜΦΙΘΕΑΣ-Π.Α.Σ. ΑΛΜΥΡΟΣ 5-3  
****
Π.Α.Ο. ΠΕΝΤΕΛΗΣ-ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ 0-3
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ-ΠΑΣΣΑΡΩΝΑΣ ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ 0-1
Α.Ο. ΖΙΤΣΑΣ-ΑΕΤΟΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ 4-1
Α.Ε.Δ. ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ-Π.Α.Ο. ΚΟΝΙΤΣΑΣ 4-0
Π.Α.Σ. ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ-Α.Σ. ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΣ 4-3
Α.Π.Ο.Ε.Λ.-Α.Ο. ΖΩΟΔΟΧΟΣ 1-1


Βαθμολογία (30η αγωνιστική Α΄ Όμιλος Β΄ Ερασιτεχνική)
1. Π.Α.Σ. ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ 66
2. ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ 62
3. Α.Ε.Δ. ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ 62
4. Α.Ο. ΖΩΟΔΟΧΟΣ 62 
5. ΠΑΣΣΑΡΩΝΑ ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ 60
6. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ 60
7. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ 59
8. Π.Α.Ο. ΚΟΝΙΤΣΑΣ 45  
9. ΠΑΝΖΑΓΟΡΙΣΙΑΚΟΣ 43
10. Π.Α.Σ. ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ 41 
11. Α.Σ. ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΣ 40
12. Π.Α.Σ. ΑΛΜΥΡΟΣ 37
13. ΑΣΤΗΡ ΑΜΦΙΘΕΑΣ 37
14. Α.Π.Ο.Ε.Λ. 37
15. ΑΕΤΟΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ 21
16. Π.Α.Ο. ΠΕΝΤΕΛΗΣ 18
17. Α.Ο. ΖΙΤΣΑΣ 7 
18. Α.Π.Ο. ΔΑΒΑΚΗΣ 6

Ποια σπίτια θα προστατεύονται από την πώληση σε ξένα funds

Κλειδώνει όπως όλα δείχνουν η συμφωνία και για τα κόκκινα δάνεια, με αμοιβαίες υποχωρήσεις και από τις δύο πλευρές. Η αρχική θέση της Αθήνας ήταν να καλυφθούν όλα τα στεγαστικά δάνεια πρώτης κατοικίας καθώς και μικρά επαγγελματικά δάνεια (μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ελευθέρων επαγγελματιών), ωστόσο από τις πρώτες κιόλας συναντήσεις έγινε σαφές ότι αυτό δεν είναι εφικτό.
Σύμφωνα με αρμόδιες κυβερνητικές πηγές, αυτό που συμφωνήθηκε (;) είναι η εξαίρεση για 18 μήνες, δηλαδή ως τον Ιανουάριο του 2018, από την πώληση σε funds, των εξής δανείων:
• Στεγαστικά δάνεια πρώτης κατοικίας
• Επαγγελματικά δάνεια που είναι συνδεδεμένα με πρώτη κατοικία (πρόκειται κυρίως για δάνεια ατομικών και πολύ μικρών επιχειρήσεων)
Όπως αναφέρει το «Έθνος της Κυριακής», το όριο αξίας για την προστασία αυτών των ακινήτων θα είναι γύρω στις 140- 1650 χιλιάδες ευρώ.

Στο θέμα της διαχείρισης των «κόκκινων» δανείων αναφέρθηκε και ο ισχυρός άνδρας της ΕΚΤ Μπενουά Κερέ, μετά από το Eurogroup της Παρασκευής, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων επί του θέματος, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ως κίνητρο για την πώληση κόκκινων δανείων, συμφωνήθηκε το «πακετάρισμα» τους μαζί με εξυπηρετούμενα δάνεια.

Λαμπριάτικες ευχές από τον Πανηπειρωτικό Σύλλογο Ασπροπύργου

Ο Πρόεδρος Κώστας Ζηκόπουλος και το Δ.Σ. του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Ασπροπύργου εύχονται, Καλή Ανάσταση, Χρόνια Πολλά και Λαμπριάτικες μέρες στην Ήπειρο, τους Ηπειρώτες και τους φίλους της Ηπείρου.

Εξιχνιάστηκαν τρεις υποθέσεις κλοπών - διαρρήξεων και μία απόπειρα κλοπής σε καταστήματα στη Φιλοθέη και στο Κομπότι Άρτας

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 21χρονου ημεδαπού για κλοπές

Εξιχνιάστηκαν, από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Άρτας, τρεις περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων και μία απόπειρα κλοπής σε καταστήματα στη Φιλοθέη και στο Κομπότι Άρτας.
Σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές σε βάρος ενός 21χρονου ημεδαπού, διότι από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων, προέκυψε ότι εμπλέκεται στις παρακάτω αξιόποινες πράξεις:
μετά τα μεσάνυκτα της 16-02-2016 στη Φιλοθέη Άρτας, διέρρηξε καφενείο και αφαίρεσε δύο τηλεοράσεις
μετά τα μεσάνυκτα της 25-03-2016 στο Κομπότι Άρτας, διέρρηξε καφενείο και αφαίρεσε δύο τηλεοράσεις και χρηματικό ποσό ενώ στην συνέχεια εισήλθε σε διπλανό κατάστημα, έγινε όμως αντιληπτός από περιοίκους και τράπηκε σε φυγή, εγκαταλείποντας στο σημείο τις κλεμμένες τηλεοράσεις
μετά τα μεσάνυκτα της 03-04-2016 στη Φιλοθέη Άρτας, διέρρηξε καφετέρια και αφαίρεσε χρηματικό ποσό ενώ αποπειράθηκε να αφαιρέσει μία τηλεόραση και αλκοολούχα ποτά.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 21χρονου, θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Τροπολογία Γιάννη Στέφου – “Ρύθμιση του πλαισίου εκτέλεσης έργων οδοποιίας σε περιοχές Natura”

Με πρωτοβουλία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ του Ν. Ιωαννίνων Γιάννη Στέφο κατατέθηκε τροπολογία-προσθήκη στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης με τίτλο: «Αγροτικοί συνεταιρισμοί, μορφές συλλογικής οργάνωσης του αγροτικού χώρου και άλλες διατάξεις», η οποία εγκρίθηκε. Η τροπολογία έχει ως θέμα την ρύθμιση του πλαισίου εκτέλεσης έργων οδοποιίας σε περιοχές Natura.
Συγκεκριμένα ρυθμίζεται η ασάφεια της παραγράφου 4 του άρθρου 48 του νόμου 998/1979, η οποία αντικαταστάθηκε με το άρθρο 36 του νόμου 4280/2014, όπου υπάρχει ερμηνευτική αμφιβολία σχετικά με το αν επιτρέπεται να πραγματοποιηθούν διανοίξεις οδών σε εκτάσεις της κατηγορίας α  της παραγράφου 1 του άρθρου 4 του νόμου 998/1979 στην οποία εμπίπτουν δασικές εκτάσεις σε περιοχές Natura, ακόμα και αν για παράδειγμα η διάνοιξη της οδού προβλέπεται σε προεδρικό διάταγμα.

Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Ιωαννίνων την επόμενη εβδομάδα

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Ιωαννίνων, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
Μεγάλη Δευτέρα (25-04-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Βουτσαράς – Κούρεντα – Γιουργάνιστα – Χίνκα – Πολύγυρος – Ελευθεροχώρι – Ψήνα – Δραγοψά – Λύγκος – Κόντσικα – Ασβεστοχώρι.
Μεγάλη Τρίτη (26-04-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Θεριακήσι – Κοπάνη – Βαρυάδες – Δερβίζιανα –Αλεποχώρι – Παλαιοχώρι – Σιστρούνι – Ρωμανός – Μπεστιά – Ζωτικό – Καταμάχη – Παρδαλίτσα - Αρτοπούλα.
Μεγάλη Τετάρτη (27-04-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Πηγή – Ελεύθερο – Παλιοσέλλι – Πάδες – Άρματα –Δίστρατο.
Μεγάλη Πέμπτη (28-04-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Νεγάδες – Φραγκάδες – Λεπτοκαρυά – Δόλιανη – Καστανώνας – Μακρινό – Ελατοχώρι – Βοβούσα – Φλαμπουράρι – Γρεβενίτι – Τρίστενο - Μηλιωτάδες.
Μεγάλο Σάββατο (30-04-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Μεταμόρφωση – Ασπράγγελοι – Βίτσα - Άνω Πεδινά - Κάτω Πεδινά – Ελαφότοπος – Αρίστη – Πάπιγκο – Μεσοβούνι - Καλπάκι.

Αναστάσιμες ευχές από τον Σύνδεσμο Γυναικών Ηπείρου Αττικής

Αναστάσιμες ευχές από τον Σύνδεσμο Γυναικών Ηπείρου Αττικής.

Η Πρόεδρος Εύα Χαλατσά και το Δ.Σ. του Συνδέσμου Γυναικών Ηπείρου Αττικής, εύχονται Καλή Ανάσταση και Λαμπριάτικες μέρες, σε όλους τους Έλληνες, όπου και αν βρίσκονται.