Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Παρέμβαση-διαμαρτυρία της Πανελλήνιας Κίνησης Ενεργών Πολιτών για το Περιβάλλον και την Ανάπτυξη «ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΛΑΜΑΣ» στην ΒΙΠΕ Ιωαννίνων

Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες μέλη και φίλοι της Κίνησης συγκεντρώθηκαν στην είσοδο της ΒΙΠΕ όπου πραγματοποιήθηκε σήμερα η παρέμβαση-διαμαρτυρία της Κίνησης ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΛΑΜΑΣ.
Μοιράστηκε κείμενο με τα αιτήματα της Κίνησης, δόθηκαν συνεντεύξεις σε τοπικά κανάλια και επαναδιατυπώθηκε το βασικό σύνθημά μας για να σταματήσει η κοροϊδία από την πλευρά των υπευθύνων και να εφαρμοστούν οι διατάξεις για τους ελέγχους και την  συνεχή παρακολούθηση των απορροών, από τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη βιομηχανική ζώνη, στην Τάφρο της Λαψίστας.

Υπουργείο Παιδείας: Αποτελέσματα για τις κατ’ εξαίρεση μετεγγραφές φοιτητών

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ενημερώνει όσους έχουν καταθέσει αίτηση για κατ΄ εξαίρεση μετεγγραφή έως 7/1/2016 ότι, από την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016, μπορούν να ενημερώνονται για τα αποτελέσματα της αίτησης τους, στην ιστοσελίδα www.minedu.gov.gr  μέσω της ειδικής εφαρμογής μετεγγραφών.
Στην ειδική εφαρμογή https://transfer.it.minedu.gov.gr , οι ενδιαφερόμενοι εισέρχονται με το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password), που τους χορηγήθηκε από τη Γραμματεία της Σχολής ή του Τμήματός τους για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Ιδρύματος στο οποίο φοιτούν.
Όσοι δεν έχουν ήδη πιστοποιηθεί στην ηλεκτρονική εφαρμογή μπορούν να ενημερώνονται, επίσης μέσω της ανωτέρω ειδικής εφαρμογής, για τα αποτελέσματα της αίτησής τους για κατ’ εξαίρεση μετεγγραφή, από την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016, χρησιμοποιώντας τους κωδικούς τους.

Όσοι έχουν καταθέσει αίτηση για κατ’ εξαίρεση μετεγγραφή μετά τις 7 Ιανουαρίου 2016 θα ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της αίτησής τους με νέο δελτίου τύπου.

Ιωάννινα: Σύλληψη τριών ημεδαπών για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν, χθες (11-02-2016) το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, τρεις ημεδαποί, ένας 37χρονος και δύο 35χρονοι, κατηγορούμενοι για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι στα Ιωάννινα εντοπίστηκε ο 37χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη διότι προμήθευσε τους δύο 35χρονους συλληφθέντες, με μία συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (1,2) γραμμαρίων.
Στην κατοχή του 37χρονου διακινητή καθώς και σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
μία συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (0,7) γραμμαρίων
το χρηματικό ποσό των -660- ευρώ
μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και
δύο χάπια, άγνωστης χημικής σύστασης
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.   

Δήμος Πωγωνίου: Ενημερωτική εκδήλωση στα πλαίσια του έργου «craftin - craftsinaction» την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου, ώρα 18:00

Κεφαλοχώρι Ιωαννίνων: Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα με παράσυρση πεζού

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες το απόγευμα στο 98ο χλμ Εθνικής Οδού Ιωαννίνων Κοζάνης, στο Κεφαλοχώρι Ιωαννίνων, όταν ΙΧΦ που οδηγούσε 27χρονος, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 85χρονο πεζό.
Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πυρσόγιαννης Ιωαννίνων.

Γιάννενα: Μεγάλη ανταπόκριση στις δράσεις της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας για την Πρόληψη Υγείας των πολιτών

Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, πέρα από την πραγματοποίηση επιστημονικών συναντήσεων υψηλού επιπέδου όπως αυτό των Πανελληνίων Σεμιναρίων των Ομάδων Εργασίας της που ξεκίνησαν την Πέμπτη στα Ιωάννινα, με κοινωνική ευαισθησία, πραγματοποίησε -σε συνεργασία με τον Δήμο Ιωαννιτών- σημαντικές  δράσεις πρόληψης υγείας και ενημέρωσης των πολιτών.

Την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου στην αίθουσα «Δ. Χατζής»  του Πνευματικού Κέντρου Ιωαννίνων πραγματοποιήθηκε Δωρεάν Σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης και χρήσης Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή, σε πάνω από 120 πολίτες που το παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Ως συνέχεια της εκπαίδευσης των πολιτών για την πρόληψη από τα Καρδιοαγγειακά Νοσήματα την ίδια ημέρα το απόγευμα,  στο ξενοδοχείο Grand Serai, καταξιωμένοι επιστήμονες ενημέρωσαν συνολικά τους πολίτες για την Πρόληψη από τις Ιατρικές Παθήσεις δίνοντας το μήνυμα ότι η πρόληψη είναι το καλύτερο "φάρμακο".
Πριν τις ομιλίες και κατά το χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Ιωαννιτών κ. Μπέγκας ευχαρίστησε την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία για την συνδιοργάνωση τόσο του σεμιναρίου Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης όσο και της εκδήλωσης για την Πρόληψη από τις Ιατρικές Παθήσεις. Επίσης ο Δήμαρχος με θερμά λόγια καλωσόρισε τα μέλη της ΕΚΕ και ευχήθηκε καλή επιτυχία στις δραστηριότητες συνολικά των Πανελλήνιων Σεμιναρίων των Ομάδων Εργασίας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της ΕΚΕ κ. Στέφανος Γρ. Φούσας περιέγραψε συνοπτικά τον πολύπλευρο ρόλο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας τόσο στον τομέα της εκπαίδευσης και επιμόρφωσης των Καρδιολόγων, των ειδικευομένων αλλά και των πολιτών, με κύριο στόχο τη μείωση της θνητότητας και νοσηρότητας.
Επίσης ο κ. Φούσας ανέδειξε την εξωστρεφή δραστηριότητα της ΕΚΕ με διεθνείς επιστημονικές συνεργασίες με τις μεγαλύτερες καρδιολογικές εταιρείες του κόσμου, δίνοντας το μήνυμα της Ελλάδας που πρωτοπορεί και προοδεύει παρά τις δυσκολίες. Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Μάξιμος, ο Περιφερειάρχης κ. Καχριμάνης, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Καψάλης και η Πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου της πόλης κα Τσιάρα.
Ακολούθησαν οι πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες οι οποίες ήταν οι εξής:
Ιωάννης Γουδέβενος, Καθηγητής Καρδιολογίας- Πρωτογενής Πρόληψη: μία διά βίου πρόκληση
Ευάγγελος Μάτσακας, Διευθυντής Καρδιολογίας- Κάπνισμα
Λάμπρος Μιχάλης, Καθηγητής Καρδιολογίας- Παχυσαρκία
Σταυρούλα Τσιάρα, Αν. Καθηγήτρια Παθολογίας- Σακχαρώδης Διαβήτης
Σοφία Καλανταρίδου, Καθηγήτρια Μαιευτικής, Γυναικολογίας και Στείρωσης- Γυναίκα και Καρδιά
Στυλιανός Χαντανής, Διευθυντής Καρδιολογίας-Μεταβολικό Σύνδρομο
Στέφανος Φούσας, Σ. Διευθυντής-Επ. Καθηγητής Καρδιολογίας-Πώς θα αποφύγουμε το Οξύ Έμφραγμα του Μυοκαρδίου.

19η αγωνιστική το Σαββατοκύριακο 13/14 Φεβρουαρίου με αγώνες Β΄ ερασιτεχνικής, εντός έδρας ο Αγροτικός Αστέρας (Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά-Π.Α.Ο. Κόνιτσας 14-02-16/15:00), εντός η Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος (Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος- Π.Α.Σ. Αγίας Μαρίνας 14-02-16/15:00), εντός η Αναγέννηση Κεφαλόβρυσου (Αναγέννηση Κεφαλόβρυσου -Α.Ο. Ζωοδόχος 14-02-16/15:00)

ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016
ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΛΒΙΝΑΚΙΟΥ
ΩΡΑ: 15:00

Α.Ε.Δ. ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ-Π.Α.Σ. ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ

ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟΥ 
ΩΡΑ: 15:00

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ-Π.Α.Ο. ΚΟΝΙΤΣΑΣ

ΓΗΠΕΔΟ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ  
ΩΡΑ: 15:00

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ-Α.Ο. ΖΩΟΔΟΧΟΣ

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της Β΄ Ερασιτεχνικής
Σάββατο 13 Φεβρουαρίου  2016
Α.Ο. ΖΙΤΣΑΣ-Α.Π.Ο.Ε.Λ. (15:00)
Α.Π.Ο. ΔΑΒΑΚΗΣ-ΑΣΤΗΡ ΑΜΦΙΘΕΑΣ (15:00)
ΠΑΝΖΑΓΟΡΙΣΙΑΚΟΣ-ΑΕΤΟΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ (15:00)  
Π.Α.Σ. ΑΛΜΥΡΟΣ-ΠΑΣΣΑΡΩΝΑΣ ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ (15:00)   
Κυριακή 14 Φεβρουαρίου  2016
Α.Ε.Δ. ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ-Π.Α.Σ. ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ (15:00)  
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ-Α.Ο. ΖΩΟΔΟΧΟΣ (15:00)
Π.Α.Ο. ΠΕΝΤΕΛΗΣ-Α.Σ.ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΣ (15:00)
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ-Π.Α.Ο. ΚΟΝΙΤΣΑΣ (15:00)

ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ-Π.Α.Σ. ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ (15:00)

"Η Ήπειρος της Αποδημίας»: Μεγάλος διαγωνισμός φωτογραφίας και video, από την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας



Αριθ. πρωτ.2829     Αθήνα 11-02-2016
“Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΗΜΙΑΣ»
Μεγάλος διαγωνισμός φωτογραφίας και βίντεο
από την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας

Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας, στην προοπτική του “Πανηπειρωτικού Πανοράματος 2016” που θα διοργανωθεί στο Στάδιο Ταέ Κβον Ντο το Σάββατο 5 και την Κυριακή  6 Μαρτίου διοργανώνει διαγωνισμό και έκθεση φωτογραφίας και βίντεο με θέμα την “Ήπειρο της αποδημίας”.
Στο θέμα του διαγωνισμού έχουν θέση τα έργα, τα αποτυπώματα ή τα ίχνη των ξενιτεμένων Ηπειρωτών, προσωπικά ή συλλογικά, στην ξενιτιά. 
Εικόνες, για παράδειγμα από έναν ηπειρώτικο φούρνο, ένα έργο της ηπειρωτικής ευεργεσίας, (Ζάππειο, Μετσόβιο) μέχρι τα ηπειρωτικά γλέντια ή τις εκδηλώσεις των συλλόγων μας, ακόμα και οι ίδιοι ξενιτεμένοι Ηπειρώτες, τα πρόσωπά τους, η παρουσία τους, η ζωή τους.
Ας αναδείξουμε με τη δύναμη των εικόνων το ότι η Ήπειρος ως Άπειρος δεν έχει τέλος, είναι παντού, το ότι οι απόδημοι Ηπειρώτες κομίζουν και αποτυπώνουν τη μάνα Ήπειρο με πολλούς και όμορφους  τρόπους όπου και αν βρεθούν, στήνοντας νοερά γεφύρια που τους ενώνουν με το γενέθλιο τόπο.
Σε αυτό τον πρωτότυπο διαγωνισμό έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλα τα Ηπειρωτικά σωματεία της αποδημίας (αδελφότητες, ενώσεις, σύλλογοι, Ομοσπονδίες), στέλνοντας δημιουργίες μελών τους που είναι είτε επαγγελματίες είτε ερασιτέχνες φωτογράφοι και κινηματογραφιστές. 
Όριο συμμετοχής έως και τρεις φωτογραφίες και έως ένα βίντεο διάρκειας έως και 15 λεπτών, σε οποιοδήποτε format (ανά μέλος σωματείου). 
Κάθε φωτογραφία ή βίντεο πρέπει να συνοδεύονται από συμπληρωμένη τη φόρμα που ακολουθεί συνημμένα.
Η αποστολή μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@panepirotiki.com  με θέμα "Διαγωνισμός φωτογραφίας και βίντεο" ή με την απευθείας επίδοση στην γραμματεία της ΠΣΕ τις ώρες λειτουργίας της (9 πμ – 3 μμ).
Τα σωματεία που συμμετέχουν στο διαγωνισμό έχουν τη δυνατότητα να αποστείλουν τις συμμετοχές τους ομαδικά και μεμονωμένα κάθε φορά. Εξάλλου και στην επιβράβευση και στην έκθεση των φωτογραφιών θα μνημονεύονται και ο σύλλογός του και ο φωτογράφος.
Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό και δεν έχουν ήδη επαφή με κάποιον Ηπειρωτικό σύλλογο, Ομοσπονδία, αδελφότητα, μπορούν να απευθυνθούν στη γραμματεία της ΠΣΕ ή στον υπεύθυνο νεολαίας της Πανηπειρωτικής Νικόλαο Ζέκη (6955804643, nikolaos_zekis@yahoo.co.uk ) αλλά και το μέλος της ομάδας φωτογραφίας Θωμαΐς Σούλη (6988136611, thomai92@hotmail.com ) για συνεννόηση και οδηγίες.
Ο διαγωνισμός φωτογραφίας και βίντεο θα διαρκέσει από τις 15 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου. 
Το σύνολο των φωτογραφιών θα αναρτηθεί ταυτόχρονα την 1η Μαρτίου στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της ΠΣΕ και όσες από αυτές συγκεντρώσουν ως και τις 5 Μαρτίου τα περισσότερα «likes» θα είναι εκείνες που θα πάρουν τα τρία πρώτα βραβεία κοινού. Παράλληλα η Π.Σ.Ε. συστήνει  κριτική επιτροπή, με την συμμετοχή διακεκριμένων Ηπειρωτών φωτογράφων η οποία θα απονείμει τα δικά της καλλιτεχνικά βραβεία. Η επιβράβευση συνοδεύεται από προσφορά επάθλων μέσω των χορηγών του διαγωνισμού.
Στη διάρκεια του “Πανηπειρωτικού Πανοράματος 2016” οι φωτογραφίες και τα βίντεο θα προβάλλονται σε slide show σε κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους ενώ οι καλύτερες φωτογραφίες θα τυπωθούν και θα αναρτηθούν στην έκθεση φωτογραφίας που θα λειτουργήσει σε όλη τη διάρκεια του διημέρου. Η απονομή των βραβείων θα γίνει στην διάρκεια της "Πίτας του Ηπειρώτη” ( Κυριακή 6 Μαρτίου).
Το “Πανηπειρωτικό Πανόραμα 2016” δεν μας προσκαλεί απλά σαν θεατές αλλά σαν συνδημιουργούς του και πρωταγωνιστές του και ο διαγωνισμός “Η Ήπειρος της Αποδημίας” προτείνει έναν όμορφο και πρωτότυπο τρόπο, ιδιαίτερα για τους νέους και τις νέες μας που μπορούν και αξίζει να γίνουν πρωταγωνιστές του διημέρου.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος  Η Γεν. Γραμματέας


Γιώργος Δόσης    Ελευθερία Σιαμέτη

Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ της Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων και της Μικτής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου (ΕΠΣΗΠ), τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου, ώρα 15:30

Τους πολίτες της Ηπείρου, να δώσουν το παρών στον φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ της Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων και της Μικτής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου (ΕΠΣΗΠ), ο οποίος θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου (ώρα 15.30) στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την απελευθέρωση της πόλης των Ιωαννίνων, κάλεσαν σήμερα οι εκπρόσωποι των συνδιοργανωτών φορέων, ήτοι του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, της Περιφέρειας, του Δήμου Ιωαννιτών, της Ιεράς Μητρόπολης Ιωαννίνων και της Ε.Π.Σ.Η.Π..
Ο Αντιπεριφερειάρχης, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού, κ. Περικλής Βασιλάκης, τόνισε ότι "ο σκοπός του παιχνιδιού είναι φιλανθρωπικός-κοινωνικός. Θα υπάρξουν τιμητικές προσκλήσεις, με ένα συμβολικό αντίτιμο, είτε σε χρήματα, είτε σε τρόφιμα ή σε ο,τιδήποτε άλλο κρίνει ο καθένας, για την ενίσχυση των ανθρώπων που θέλουμε να βοηθήσουμε. Το γήπεδο Ζωσιμάδων το απόγευμα της Δευτέρας 22 Φεβρουαρίου πρέπει να έχει πολύ κόσμο και για αυτό καλούμε τους Ηπειρώτες, να είναι κοντά μας σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση και για να τιμήσουμε τη μεγάλη ημέρα της Απελευθέρωσης των Ιωαννίνων".

Πεϊκή πρόθεση: Το καλύτερο δώρο για την εορτή των ερωτευμένων

Το καλύτερο δώρο για όσους άνδρες αντιμετωπίζουν πρόβλημα στύσης, με αφορμή την εορτή των ερωτευμένων, είναι η  πεϊκή πρόθεση!
Αυτό υποστηρίζουν οι ανδρολόγοι καθώς η πεϊκή πρόθεση προσφέρει μόνιμη  και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα της στύσης, σε   όσους άνδρες   δεν ανταποκρίνονται σε φαρμακευτική αγωγή.
«Η πεϊκή πρόθεση είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και αποτελείται από τρία τμήματα. Δυο κυλίνδρους, δεξαμενή νερού και την αντλία ελέγχου.
Τοποθετείται  κάτω από το δέρμα κατά μήκος του πέους» αναφέρει  ο διαπρεπής ουρολόγος -ανδρολόγος κ. Κώστας Ρόκκας διευθυντής του Ιατρείου Ουρολογίας Ανδρολογίας στην  Αθήνα  και προσθέτει
 «Δίνει μόνιμη και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα της στύσης και  ικανοποίηση  στους άνδρες, αλλά και στις συντρόφους τους  σε ποσοστό πάνω από 93%, σε σχέση με τις άλλες  θεραπείες».
Σύμφωνα με τον κ. Ρόκκα η τοποθέτηση πεϊκής πρόθεσης γίνεται σε άνδρες  με στυτική δυσλειτουργία  οι οποίοι:
• Δεν ανταποκρίνονται σε φαρμακευτική αγωγή
• Η  φαρμακευτική αγωγή τους  προκαλεί σοβαρές παρενέργειες λόγω άλλης πάθησης
• Επιθυμούν  μόνιμη και αποτελεσματική λύση.
Η  τοποθέτηση  πεϊκής πρόθεσης τα τελευταία χρόνια με την εξέλιξη της τεχνολογίας (νέα μοντέλα), τείνει να γίνει θεραπεία επιλογής έναντι των άλλων «θεραπειών»  γιατί:
• Επιτρέπει την αυθόρμητη σεξουαλική επαφή, καθώς  ο άνδρας έχει  στύση  μέσα σε λίγα  δευτερόλεπτα
• Η στύση διατηρείται για όσο διάστημα επιθυμεί ο άνδρας
• Η εκσπερμάτιση και ο οργασμός γίνονται φυσιολογικά.

Πρόσκληση ενδιαφέροντος σε παραγωγούς για συμμετοχή τους στην Έκθεση της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος παρουσίασης παραγωγών και προϊόντων το διήμερο(5-6 Μαρτίου 2016) στην εκδήλωση ''Πανηπειρωτικό Πανόραμα 2016'', στο Στάδιο Ταε Κβοντο


Αριθ. Πρωτ 2831    Αθήνα  11-02-2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Προς
Απόδημους Ηπειρώτες παραγωγούς
     Κύριοι,
     Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας, ο κορυφαίος συλλογικός φορέας των ξενιτεμένων Ηπειρωτών, προετοιμάζει ένα σημαντικότατο διήμερο εκδηλώσεων στις αρχές της άνοιξης το «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 2016», το Σάββατο και την Κυριακή 5 και 6 Μαρτίου  στο Στάδιο του TAE KWON DO στο Παλαιό Φάληρο, που θα αποτελέσει το μεγαλύτερο αντάμωμα των αποδήμων Ηπειρωτών των φίλων της Ηπείρου και της παράδοσης το 2016 στην Αθήνα.
    Όλο το διήμερο θα λειτουργήσει στους χώρους του Σταδίου Έκθεση των Ηπειρωτών παραγωγών και προϊόντων.
Παρακαλείται όποιος επιθυμεί να συμμετέχει στην έκθεση να αποστείλει αίτημα στο email  info@panepirotiki.com  ή fax: 210 3243281 μέχρι 22-2-2016.

Με τιμή
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Η Γεν.  Γραμματέας

Γιώργος Αρ. Δόσης     Ελευθερία  Σιαμέτη