Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Οδοιπορικό στα χωριά της Ηπείρου στους «Πρωταγωνιστές», την Κυριακή του Πάσχα στις 23:15 στο Mega

Ιστορίες γυναικών της Ηπείρου θα παρουσιάσουν την Κυριακή του Πάσχα οι «Πρωταγωνιστές», στις 23:15 στο MEGA.


Γυναίκες στα χωράφια, στα σπίτια, στους φούρνους, στους στάβλους, στα χασάπικα, στην Λίμνη, στα εργαστήρια του ασημιού.
 Ο Σταύρος Θεοδωράκης ταξίδεψε στην Ήπειρο τις πρώτες μέρες της άνοιξης και οι κάμερες της εκπομπής κατέγραψαν τη ζωή στα Γιάννενα, το Νησί, το Πάπιγκο, το Μάζι, την Ελάτη, το Καπέσοβο, τον Παρακάλαμο, την Δωδώνη, την Ντραμπάτοβα.
Οι «Πρωταγωνιστές» παρουσιάζουν:
- Δάφνη Δήμου, Μεγάλο Πάπιγκο
 Μισή Ολλανδή, μισή Ελληνίδα που εκτρέφει πουλάρια και διοργανώνει εκδρομές στο βουνό γι' αυτούς που αγαπούν τα άλογα και την άγρια φύση.
«Ο αρχηγός στο κοπάδι είναι πάντα η φοράδα. Ο αρσενικός έχει μόνο δύο πράγματα στο μυαλό του, το σεξ και το φαγητό, όπως συμβαίνει και με τον άνθρωπο».

Συνάντηση στην Περιφέρεια για τα Δημοτικά Σφαγεία Κεφαλοβρύσου του Δήμου Πωγωνίου

Τον Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη επισκέφτηκε σήμερα αντιπροσωπεία του Δήμου Πωγωνίου, με επικεφαλής το Δήμαρχο κ. Κώστα Καψάλη, στον οποίο και έθεσε το ζήτημα της προσωρινής επαναλειτουργίας του Δημοτικού Σφαγείου Κεφαλόβρυσου.
Στη συνάντηση παρευρίσκονταν επίσης ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Οδυσσέας Πότσης και ο Προϊστάμενος της Κτηνιατρικής Π.Ε. Ιωαννίνων κ. Κων. Ζευγολάς.
Κατά τη διάρκεια της εκτενούς συζήτησης, αναφέρθηκε από τον Προϊστάμενο της Κτηνιατρικής, ότι η τρίμηνη προθεσμία που είχε δοθεί από την Περιφέρεια τον Ιανουάριο του 2012 για τις συμπληρωματικές εργασίες που απαιτούνται, έληξε χωρίς εκ μέρους του Δήμου να γίνουν όλες οι απαιτούμενες παρεμβάσεις, όπως διαπιστώθηκε σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2012.
Παρά ταύτα και προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο να λειτουργήσει το Σφαγείο για την κάλυψη των αναγκών της Πασχαλινής περιόδου, από τον Περιφερειάρχη δόθηκε εντολή και έγινε σήμερα νέος έλεγχος της Κτηνιατρικής, από τον οποίο διαπιστώθηκαν και πάλι ελλείψεις που έρχονται σε αντίθεση με τις Κοινοτικές Οδηγίες.
Επισημαίνεται ότι η λειτουργία των Σφαγείων ανήκει αποκλειστικά στην ευθύνη, κατά περίπτωση, είτε των Δήμων, είτε των ιδιωτών, ενώ στις Υπηρεσίες των Περιφερειών ανήκει η ευθύνη των ελέγχων και η τήρηση των υποχρεώσεων που απορρέουν από τις διεθνείς συμβάσεις και κανονισμούς που είναι υποχρεωμένη να τηρεί η χώρα μας.

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης εν όψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα

Με Απόφαση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαου Δένδια, επιστρέφονται από σήμερα 30-04-2013  οι άδειες οδήγησης, καθώς και οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων), προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στη μετακίνησή τους για την εορταστική περίοδο του Πάσχα.
Η Απόφαση αφορά στα στοιχεία οδήγησης και κυκλοφορίας που έχουν αφαιρεθεί ή κατατεθεί στις Αστυνομικές Αρχές μέχρι και την 29.04.2013.
Επίσης, στο πλαίσιο της ίδιας Απόφασης, δεν θα εκτελεστούν οι εκκρεμείς διοικητικές αποφάσεις, επιδοθείσες ή μη, που εκδόθηκαν κατ’ εφαρμογή του άρθρου 103 του Κ.Ο.Κ. «επιβολή διοικητικών μέτρων», για τροχαίες παραβάσεις που βεβαιώθηκαν μέχρι και την 29.04.2013.
Από την παραπάνω Απόφαση εξαιρούνται και δεν επιστρέφονται τα στοιχεία οδήγησης και κυκλοφορίας οχημάτων, που αφορούν στις εξής παραβάσεις:
*Οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος
*Οδήγηση με ταχύτητα πέραν της επιτρεπόμενης
*Παραβίαση της ένδειξης ερυθρού σηματοδότη
*Κυκλοφορία ανασφάλιστων οχημάτων
*Μη καταβολή τέλους διοδίων.
Οι αποφάσεις, που έχουν εκδοθεί από Δικαστικές ή άλλες Αρχές, εκτελούνται κανονικά.
Επισημαίνεται ότι για την επιστροφή των παραπάνω στοιχείων οδήγησης και κυκλοφορίας θα πρέπει προηγουμένως να καταβληθεί το προβλεπόμενο διοικητικό χρηματικό πρόστιμο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΩΝ

Συνάδελφοι μία εβδομάδα πριν τις γιορτές, και ενώ οι εργαζόμενοι έχουν χάσει το δώρο του Πάσχα, είναι άνεργοι ή και απλήρωτοι εδώ και μήνες, η πλειοψηφία των οδοντιάτρων βρίσκεται σε δεινή οικονομική και κοινωνική θέση.
Οι πολιτικές καταστροφής του κόσμου της εργασίας που εφαρμόζει η άθλια κυβερνητική τρόικα Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη, σε όφελος του μεγάλου Κεφαλαίου, προκειμένου αυτό να καταλάβει νέα πεδία κερδοφορίας, σε αγαστή συνεργασία με την ΕΕ και το ΔΝΤ, δεν επιτρέπουν άλλες αυταπάτες από το σύνολο των πληττόμενων οδοντιάτρων.

Περί ''Γιορτών Σουλίου'' συνέχεια. Απάντηση της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος σε ανοιχτή επιστολή δημότη Παραμυθιάς, για την συμμετοχή της ''χρυσής αυγής'' στις εορταστικές εκδηλώσεις

Αθήνα 29-4-2013
Προς τον Σταύρο Ντρίτσο υπάλληλο του δήμου Σουλίου  εις Παραμυθιά Θεσπρωτίας.
 
Κύριε Ντρίτσο ,
Δεν σας κρύβουμε ότι μείναμε  έκθαμβοι και εμβρόντητοι ως  Προεδρείο της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος όταν διαβάσαμε την απάντηση σας, στην επιστολή που σας αποστείλαμε στις 22 Απριλίου 2013, σύμφωνα με  απόφαση του Διοικητικού μας Συμβουλίου προς την Κα Δήμαρχο Σουλίου, στην οποία θέταμε ένα υπαρκτό πολιτικό ζήτημα, αυτό  της μη προσκλήσεως του φασιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής στον  επικείμενο εορτασμό  του έπους των Σουλιωτών.
Με δεδομένο λοιπόν ότι εμείς σε κανένα σημείο της επιστολής μας  δεν καταφερόμαστε εναντίον της Δημάρχου, εύλογα δημιουργείται η απορία και τίθεται το ερώτημα: «Γιατί παραποιείτε την πραγματικότητα»;
Άλαλοι και άφωνοι μείναμε και με το γεγονός, ότι στην απαντητική επιστολή της κας Δημάρχου δεν υπήρξε καμία αναφορά από μέρους της, περί κατατρεγμού της, από την ΠΣΕ, αφού   τίποτα σχετικό δεν αναφέρει η ίδια στην απάντησή της και ήρθατε εσείς ως από μηχανής Θεός και αυτόκλητος υπερασπιστής της να θέσετε ένα θέμα ανύπαρκτο.
Το μόνο λοιπόν  που μπορούμε να υποθέσουμε είναι ότι υποκύψατε στις χάρες της γοητείας που ασκεί η εξουσία όταν σε έχει στον προθάλαμό της. Εύγε σας λοιπόν.
Αλλά και επί της ουσίας του περιεχομένου της επιστολής σας που ήδη δημοσιεύσατε σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα:
Η Πανηπειρωτική λαμβάνει πρόσκληση από την Κα Δήμαρχο Σουλίου και όχι από τον Περιφερειάρχη, στον οποίο βεβαίως αποστείλαμε την απόφασή μας, και όχι μόνο σ΄ αυτόν, αλλά και στον Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας καθώς και στον Πρόεδρο ΠΕΔ Ηπείρου  και Δήμαρχο Άρτας Κο Ι. Παπαλέξη και αναμένουμε απάντηση.  Άλλωστε υπό την προεδρία της κας Δημάρχου γίνονται συσκέψεις στην έδρα του Δήμου Σουλίου, στις οποίες προσκαλείται και ο Αντιπεριφερειάρχης  με θέμα «Οργάνωση διεξαγωγής των ετήσιων εκδηλώσεων για την επέτειο του ολοκαυτώματος του Σουλίου» όπως αναγράφει σχετικό δελτίο τύπου στις 15/4/2011 και η πρόσκληση του περσυνού εορτασμού (2012) που συνδιοδιαργωτές είναι ο Δήμος με την Περιφέρεια.
Και εφόσον είναι αρμοδιότητα άλλης υπηρεσίας γιατί κόπτεστε εσείς για τον  αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από τις εκδηλώσεις; με το αμίμητο ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί κόμμα που εκπροσωπείται στην Ελληνική Βουλή;
-         Δεν γνωρίζετε τι επί της ουσίας αναφέρει  η διάταξη του άρθρου 29 παρ. 1 του Συντάγματος στο οποίο ορκιστήκατε;
-         Δεν γνωρίζετε ότι η Χ. Α. είναι το κόμμα που χρησιμοποιεί ασύστολα τη βία, τον τραμπουκισμό  προκαλώντας αδιανόητες και απάνθρωπες καταστάσεις, απαξιώνοντας έτσι  και διαγράφοντας στην ουσία  με τη δράση της, το άρθρο 29 παρ. 1 του Συντάγματος.
-         Δεν γνωρίζετε ότι οι Σουλιώτες και ιδιαίτερα οι Παραμυθιώτες έχουν υποστεί από τους Ναζί τα πάνδεινα; έχουν ζήσει αλύπητους σφαγιασμούς και ολοκαυτώματα, έχουν ξεριζωθεί από τα εδάφη τους; Για όλους αυτούς τους λόγους λοιπόν, οι συγκεκριμένοι, γνωρίζουν πολύ καλά  τι σημαίνει ναζιστικό έγκλημα και τι σημαίνει πατριωτισμός και αγώνας για τη λευτεριά.
-         Δεν γνωρίζετε ότι οι Χρυσαυγίτες είναι οι συνεχιστές των δοσίλογων και των κουκουλοφόρων της κατοχής και διαδίδουν την  ιδεολογία που αιματοκύλισε την ανθρωπότητα;
Η Πανηπειρωτική δεν δέχεται μαθήματα πατριωτισμού όταν αυτά προέρχονται από ένα ναζιστικό -φασιστικό μόρφωμα, το οποίο όπου πάει αμαυρώνει την εικόνα της περιοχής, όπως έγινε και στις περσινές γιορτές του Σουλίου, αλλά εκθέτει  την εικόνα της χώρας μας διεθνώς και προσβάλλει τη δημοκρατία στον τόπο που γεννήθηκε. Όπως επίσης, δεν δέχεται μαθήματα και  από εκείνους που υποστηρίζουν τον μη αποκλεισμό της Χ.Α, επειδή εκπροσωπείται στη Βουλή, στην οποία κατά τα άλλα, ψήφισε, το να δοθεί η Αγροτική Τράπεζα στον κ. Σάλλα, ψήφισε το ξεπούλημα των Ελληνικών νησιών και απείχε από αυτήν κατά τη συζήτηση του θέματος των Γερμανικών αποζημιώσεων.
Είναι δικαίωμά σας κύριε Ντρίτσο να εθελοτυφλείτε εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να υπογραμμίσουμε την κοινή αλήθεια ότι η ιστορική άγνοια αποτελεί λίπασμα για την πολιτική αφασία. Ο φασισμός γίνεται «ελκυστικός» πάντα και μόνο πάνω στο έδαφος της αφασίας και της άγνοιας. Το δε θέμα που έθεσε η Συνομοσπονδία των απανταχού Ηπειρωτικών οργανώσεων δεν είναι διαδικαστικό: το ποιος δηλαδή διοργανώνει τις εκδηλώσεις. Είναι βαθύτατα πολιτικό και ουσιαστικό γιατί σχετίζεται με τους αγώνες των Σουλιωτών και όλων εκείνων που αγωνίστηκαν και αγωνίζονται για τα μεγάλα πανανθρώπινα ιδανικά, της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας, της Εθνικής Ανεξαρτησίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης που το φασιστικό μόρφωμα της Χ.Α καμία σχέση δεν έχει με αυτά. Γι΄ αυτό πρέπει να καταδικάζουμε με πράξεις  και όχι με λόγια τους κάθε είδους πολιτικούς φορείς εκφραστές και προπαγανδιστές του φασισμού, του ναζισμού και της μισαλλοδοξίας, γιατί δεν μας χρειάζονται «γιαλαντζί» αγωνιστές, πατριδοκάπηλοι και ψευτοπατριώτες, στην ουσία ανθέλληνες και μη πατριώτες αγωνιστές. Άλλωστε από καμία διάταξη νόμου δεν προκύπτει υποχρέωση πρόσκλησης της Χ.Α.
Και επειδή αναφέρεστε και ως προς «τα του οίκου» του προέδρου της Πανηπειρωτικής, σας πληροφορούμε ότι πρόσφατα κρίθηκε, αναγνωρίστηκε και υπερτονίστηκε από όλους η πολυσχιδής και πολύπλευρη προσφορά του Δ.Σ του οποίου και ηγείται.
Τέλος εμείς οι Ηπειρώτες γνωρίζουμε τι θα πει μετανάστευση και δεν μπορούμε να συνυπάρχουμε με τους ρατσιστές.

Για το Προεδρείο της ΠΣΕ
                  Ο Πρόεδρος                 Ο Γενικός Γραμματέας

Γιώργος Δ. Οικονόμου               Γιώργος Αρ. Δόσης

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΙΩΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ: Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σύλλογου  Φιλιππιαδωτών Αττικής "Ο Άγιος Βησσαρίων", εύχεται στα μέλη και στους φίλους του Συλλόγου Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

Δημόσιο: Τέλος η επετηρίδα

Πως θα γίνεται η επιλογή προϊσταμένων

Τόπο στα νιάτα θέλει να δώσει το δημόσιο με το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Ουσιαστικά η παλαιότητα πλέον μπαίνει στην άκρη και τα κριτήρια γίνονται πλέον πιο αξιοκρατικά για την ανάδειξη των υπαλλήλων σε θέσεις ευθύνης.
Με το νομοσχέδιο του υπουργείου που μπαίνει από σήμερα σε διαβούλευση θα δοθούν οι γενικές κατευθύνσεις.
Οι λεπτομέρειες θα περιληφθούν σε προεδρικό διάταγμα.
Όλα πάντως δείχνουν το κριτήριο του χρόνου προϋπηρεσίας θα περιοριστεί πολύ σε ότι έχει να κάνει με την επιλογή κάποιου στο βαθμό του τμηματάρχη, αλλά και στον βαθμό του γενικού διευθυντή, ωστόσο θα παραμείνει ως κριτήριο το να έχει διατελέσει κάποιος διευθυντής.
Βέβαιο ωστόσο θα πρέπει να θεωρείται ότι τα προσόντα πλέον θα παίζουν τον πλέον σημαίνοντα ρόλο στην επιλογή προϊσταμένων.
Μάλιστα η θητεία των νέον προϊσταμένων θα είναι πενταετής και θα τίθενται στόχοι τους οποίους θα πρέπει να επιτυγχάνουν.

ΔΗΜΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ: Ευχές για το Πάσχα

Έτσι αθώωναν τους επίορκους υπαλλήλους!!!

Εφοριακός άρπαξε 55.000 ευρώ και παρέμεινε στη δουλειά της

Επιχείρηση αθωωτικών αποφάσεων για επίορκους υπαλλήλους είχε στηθεί στα πειθαρχικά συμβούλια του Δημοσίου, καθώς οι συνεδριάσεις τους είχαν τυπικού χαρακτήρα, ενώ πολλές από τις αποφάσεις που είχαν εκδοθεί ήταν σκανδαλώδεις.
Όπως αναφέρει το «Έθνος» σε δημοσίευμα του, χαρακτηριστική είναι η περίπτωση υπαλλήλου της Εφορίας η οποία συνελήφθη για πλαστογράφηση εγγράφων, ενώ παράλληλα υπεξαίρεσε από το Ταμείο Παρακαταθηκών 55.000 ευρώ. Όταν η υπάλληλος εντοπίστηκε, κλήθηκε από το πειθαρχικό σε απολογία και επέστρεψε 10.000 ευρώ, αλλά τιμωρήθηκε μόνο με εξάμηνη αργία άνευ αποδοχών, καθώς επικαλέστηκε λόγους υγείας, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να επιστρέψει κανονικά στην εργασία της.
Σε άλλη περίπτωση, εκπαιδευτικός του ΟΑΕΔ ως μέλος επιτροπής για τον διορισμό ωρομίσθιων καθηγητών σε ΙΕΚ προσέλαβε την κόρη του κάνοντας δεκτό πλαστό πτυχίο ΤΕΙ.
Στο πειθαρχικό επικαλέστηκε άγνοια ότι η κόρη του δεν είχε τελειώσει το ΤΕΙ και τελικά τιμωρήθηκε με εξάμηνη αργία άνευ αποδοχών. Στη συνέχεια επέστρεψε κανονικά στη δουλειά του.
Το χειρότερο είναι πως με βάση τον νόμο που ίσχυε μέχρι τώρα η απόφαση των τριτοβάθμιων πειθαρχικών ήταν τελεσίδικη, κανείς πλην του υπουργού δεν μπορούσε να την ανακαλέσει και έτσι επί της ουσίας οι επίορκοι υπάλληλοι έμεναν ατιμώρητοι, καθώς οι υπουργοί σπάνια ενημερώνονταν.

ΔΕΗ: Σε ισχύ από την Πρωτομαγιά το θερινό ρεύμα

Το θερινό ωράριο για το νυχτερινό ρεύμα της ΔΕΗ τίθεται σε εφαρμογή από τη Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου.
Το ωράριο κατά τη θερινή περίοδο (από 1ης Μαΐου 2013 έως 31ης Οκτωβρίου 2013) είναι συνεχές, από τις 11 το βράδυ έως τις 7 το πρωί, ενώ κατά τους χειμερινούς μήνες ισχύει διακεκομμένο ωράριο για τη μειωμένη χρέωση (6 ώρες τη νύχτα και 2 το μεσημέρι).
Το πάγιο του νυχτερινού ρεύματος είναι 2 ευρώ το τετράμηνο, ενώ οι κιλοβατώρες ανεξαρτήτως ύψους κατανάλωσης χρεώνονται με 0,06610 Euro/kWh.
Επίσης η ΔΕΗ Α.Ε. με ανακοίνωσή της υπενθυμίζει στους πελάτες της που κάνουν χρήση του οικιακού τιμολογίου με χρονοχρέωση (μειωμένο νυχτερινό), με συνεχές ωράριο (23:00 έως 07:00), ότι η ρύθμιση αυτή θα ισχύσει και φέτος, όπως κάθε χρόνο, από 1ης Μαΐου 2013 έως 31ης Οκτωβρίου 2013.
Καταναλωτές που επιθυμούν περαιτέρω ενημέρωση για το θέμα αυτό μπορούν να ζητήσουν τα σχετικά πληροφοριακά έντυπα από τα αρμόδια γραφεία ΔΕΗ της περιοχής τους ή να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της ΔΕΗ, www.dei.com.gr  Σπίτι/Οικιακά Τιμολόγια /Οικιακό τιμολόγιο με χρονοχρέωση (μειωμένο νυχτερινό) - Γ1Ν.

ΔΗΜΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ: Πίνακας θεμάτων που συζητήθηκαν στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 24 Απριλίου 2013


ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ.  ΤΗΣ   24-4-2013  [ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο  8/24-4-2013] ΑΡΙΘΜΟΣ  ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ  ΚΑΙ  ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥΣ

1.Ίδρυση και λειτουργία ανοιχτού Πανεπιστημίου στο Δελβινάκι. ΑΠΟΦΑΣΗ  91
2.Έγκριση αναμορφώσεων προϋπολογισμού & τεχνικού προγράμματος έργων έτους 2013.  ΑΠΟΦΑΣΗ  92
3.Έγκριση εκτέλεσης προμηθειών.  ΑΠΟΦΑΣΗ  93
4.Ανάθεση προμηθειών.  ΑΠΟΦΑΣΗ  94
5.Έγκριση εξόδων κίνησης αιρετών.  ΑΠΟΦΑΣΗ  95
6.Έγκριση εξόδων μετακίνησης και άλλων δαπανών εκδήλωσης στα Σφακιά Κρήτης, με τον αδελφοποιημένο Δήμο Σφακίων Κρήτης.  ΑΠΟΦΑΣΗ  96
7.Αποδοχή επιχ/σης από ΥΠΕΣΔΔΑ, για το πρόγραμμα μερικής απασχόλησης [παλαιό] και αναμόρφωση προϋπολογισμού 2013.  ΑΠΟΦΑΣΗ  97

ΔΗΜΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ: Περίληψη διακήρυξης επαναληπτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση του Δημοτικού Σφαγείου Κεφαλοβρύσου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Προκηρύσσει δημοπρασία για την εκμίσθωση του Δημοτικού Σφαγείου Κεφαλοβρύσου που περιγράφεται παρακάτω:
Έκταση: 4.796,02 τ.μ.
To μίσθιο είναι ισόγειο κτίριο με τον σχετικό εξοπλισμό των σφαγείων.
Πόλη: Κεφαλόβρυσο
Δήμος: Πωγωνίου
Οδός: Περιοχή «Καλοκαιρινά»
Είδος: ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΦΑΓΕΙΑ
Η επαναληπτική δημοπρασία θα διεξαχθεί την Τετάρτη 8/05/2013, ώρα 10:00 π.μ. έως 11:00 π.μ. ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής που ορίσθηκε με την αριθμ. 9/2013 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και θα είναι πλειοδοτική , φανερή και προφορική,  στα γραφεία της Κ.Ε.Π.Π.Ν.Α. του Δήμου Πωγωνίου Καλπάκι-παλαιό Δημαρχείο.
Ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς (κατώτερο μηνιαίο μίσθωμα) ορίζεται το ποσό των 800,00 ευρώ.
Μαζί με τη συμμετοχή τους οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν και εγγύηση συμμετοχής που ανέρχεται στο πόσο 960,00 ευρώ
Ειδικοί όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό: αναφέρονται αναλυτικά στο αρ. 21 (ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ) της διακήρυξης.
Πληροφορίες και αντίγραφα της διακήρυξης της δημοπρασίας παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 09:00-14:00,από το γραφείο της Κ.Ε.Π.Π.Ν.Α. του Δήμου Πωγωνίου Αρμόδιος Κάκος Ευθύμιος Διεύθυνση Καλπάκι-παλαιό Δημαρχείο.
Τηλέφωνο 2653360126.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΑΚΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

Ευχές από την κα Αγνή Σμπόνια

Εύχομαι το Άγιο Φως της Ανάστασης,
να φέρει στις ζωές όλων μας
υγεία, ευτυχία κι ευημερία!
Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα

Με εκτίμηση
Αγνή Σμπόνια
Δασκάλα - Μέλος Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Πολιτευτής Ν. Πρεβέζης

Στo Ακριτικό Φυλάκιο Δρυμάδων ο κ. Κάρολος Παπούλιας την Κυριακή του Πάσχα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας θα επισκεφθεί την Κυριακή του Πάσχα (στις 12:30) το Φυλάκιο Δρυμάδων του 583 Μ/Π Τάγματος Πεζικού.