Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Ορισμός ημερομηνίας εξετάσεων βοηθών φαρμακείων Φεβρουαρίου 2013

Ορισμός ημερομηνιών υποβολής δικαιολογητικών

Η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τις εξετάσεις βοηθών φαρμακείου περιόδου Φεβρουαρίου 2013 είναι από 17-01-2013 έως 06-02-2013
Τα δικαιολογητικά υποβάλλονται στις κατά τόπους Δ/νσεις Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας των Περιφερειακών Ενοτήτων.
Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στα παρακάτω εξεταστικά κέντρα και στις εξής ημερομηνίες:
α) Στην Αθήνα στις 22-02-2013 ημέρα Παρασκευή και ώρα 9.00 πμ στο Τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου)
β) Στην Πάτρα στις 15-02-2013 ημέρα Παρασκευή και ώρα 9.00πμ στην αίθουσα σεμιναρίων του τμήματος Φαρμακευτικής (βρίσκεται απέναντι από τη Γραμματεία του τμήματος) ,στα Προκατασκευασμένα κτίρια της Πανεπιστημιούπολης Ρίου.
γ) Στην Θεσσαλονίκη στις 14-02-2013 ημέρα Πέμπτη και ώρα 9.00-1400 για τα προφορικά και στις 15-02-2013 ημέρα Παρασκευή και ώρα 9.00-1200 για τα γραπτά , στην αίθουσα σεμιναρίων ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ του κτιρίου των τμημάτων Βιολογίας/Φαρμακευτικής Σχολής
Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν με τα παρακάτω τηλέφωνα:
1) Δ/νση Δημ. Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Ιωαννίνων
–Τμήμα Φαρμάκων & Φαρμακείων: 26510-87131
2) Δ/νση Δημ. Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Άρτας
–Τμήμα Φαρμάκων & Φαρμακείων: 26813-63512
3) Δ/νση Δημ. Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Θεσπρωτίας –Τμήμα Φαρμάκων & Φαρμακείων: 26650-99986 & 99984
4) Δ/νση Δημ. Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Πρέβεζας
–Τμήμα Φαρμάκων & Φαρμακείων: 26823-62113& 62112
5) Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης ,Δ/νση Επαγγελμάτων Υγείας &Πρόνοιας 210-5235875.

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Σύλληψη αλλοδαπού για εμπρησμούς και φθορές

Συνελήφθη χθες (20-01-2013) το πρωί στο Κουτσελιό Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατσικά, 38χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για εμπρησμό και φθορές.
Ειδικότερα, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών, εντοπίσθηκε και συνελήφθη ο 38χρονος, λίγη ώρα μετά τον εμπρησμό ενός αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο στο Κουτσελιό Ιωαννίνων. Προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Κατσικά και από την έρευνα προέκυψε ότι είχε προκαλέσει με χρήση γυμνής φλόγας και φιάλης υγραερίου τον παραπάνω εμπρησμό καθώς και σειρά φθορών και εμπρησμών κατά το πρόσφατο χρονικό διάστημα στην περιοχή του Κουτσελιού Ιωαννίνων.
Από τη μέχρι στιγμής έρευνα προέκυψε ότι ο ανωτέρω δράστης:
Το πρωί της 20-01-2013 προκάλεσε διαδοχικά φθορές σε σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, σε μία αποθήκη και σε πινακίδα πρατηρίου υγρών καυσίμων.
Την 13-01-2013 και 15-01-2013 προκάλεσε πυρκαγιά σε αποθήκη και σε σπίτι, ιδιοκτησίας ημεδαπών, στο Κουτσελιό Ιωαννίνων.
Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Κατσικά σε συνεργασία με το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιωαννίνων ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του δράστη και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Έκοψε την Πίτα, η Αδελφότητα των εν Αττική Κορφοβουνιωτών Άρτας, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Κυριακή το μεσημέρι, 20 Ιανουαρίου, στην Αθήνα ο Σύλλογος των Εν Αττική Κορφοβουνιωτών Άρτας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Γιάννης Παπαλέξης και ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημήτρης Κέφης.
Ο κ. Παπαλέξης ευχήθηκε στα μέλη και στους φίλους του συλλόγου καλή και δημιουργική χρονιά, γεμάτη υγεία και αισιοδοξία και περισσότερες δραστηριότητες για το 2013.
Εξήρε το έργο του συλλόγου αλλά και του συνόλου των αποδήμων οι οποίοι είναι πρεσβευτές της τοπικής παράδοσης και οι οποίοι, ειδικά σ' αυτές τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνει σήμερα η κοινωνία,  κρατούν άρρηκτους τους δεσμούς με τα χωριά και τον τόπο καταγωγής τους.
Ο κ. Κέφης, με την διπλή ιδιότητα, του Αντιδημάρχου και του Προέδρου του Συλλόγου, τόνισε ότι είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εκείνον που βρίσκεται ανάμεσα σε συγχωριανούς του, στους οποίους ευχήθηκε καλή χρονιά, ενώ δέχτηκε και τις δικές τους ευχές για καλή δύναμη στο έργο του.
Ο κ. Κέφης ευχαρίστησε όλα τα μέλη του συλλόγου για την ως τώρα συνεργασία και την συμμετοχή τους στις δραστηριότητες που κάθε φορά ο σύλλογος υλοποιεί.

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ιωαννίνων: Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Μεταλλουργικής Βιομηχανίας Ηπείρου Α.Ε στο Κεφαλόβρυσο την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ιωαννίνων, με τη συμμετοχή του βουλευτή κ. Χρήστου Μαντά, θα επισκεφθεί την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου, στις 11 το πρωί τις εγκαταστάσεις της Μεταλλουργικής Βιομηχανίας Ηπείρου Α.Ε στο Κεφαλόβρυσο.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ιωαννίνων θα συναντηθεί με την Διοίκηση, τους εργαζόμενους και την Διεύθυνση της Βιομηχανίας.

Ξεκίνησαν σήμερα και μέχρι την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου οι αιτήσεις μεταθέσεων των εκπαιδευτικών

Από σήμερα έως και την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου διαρκεί η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων μετάθεσης για τους εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε του υπουργείο Παιδείας.
Οι αιτήσεις υποβάλλονται στις διευθύνσεις, στην αρμοδιότητα των οποίων υπάγονται τα σχολεία, στα οποία ανήκουν οι εκπαιδευτικοί οργανικά ή έχουν τοποθετηθεί προσωρινά.
Η προθεσμία είναι αποκλειστική και ισχύει για όλες τις κατηγορίες μεταθέσεων, εκτός από τις αμοιβαίες, για τις οποίες η αίτηση υποβάλλεται μέσα σε 15 ημέρες από την ανακοίνωση των μεταθέσεων.
Μέσα στην ίδια προθεσμία υποβάλουν δήλωση για οριστική τοποθέτηση και για βελτίωση, χωρίς να αναγράφουν προτιμήσεις συγκεκριμένων σχολείων, όσοι βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ από μετάθεση, απόσπαση σε ελληνικά σχολεία του εξωτερικού και για οποιοδήποτε άλλο λόγο.

Το Πολυφωνικό σύνολο ''ΧΑΟΝΙΑ'', τραγουδά και φέτος στην ''Πίτα του Ηπειρώτη, την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013, ώρα 10:00 πρωινή στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Το πολυφωνικό σύνολο "ΧΑΟΝΙΑ" τραγουδά και φέτος στην "ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ"!
 Έχοντας κλείσει 16 χρόνια δημιουργίας και έχοντας βραβευθεί από την ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ για την προσφορά του στη διάδοση και την προβολή του Πολυφωνικού Τραγουδιού, το πολυφωνικό σύνολο "Χαονία" συμμετέχει στο κορυφαίο Ηπειρώτικο αντάμωμα του 2013, θέλοντας να ανταποδώσει λίγη από την αγάπη και την τιμή των αποδήμων Ηπειρωτών...

Ο Ετήσιος Χορός του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης, το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Σε μια εποχή ιδιαίτερα δύσκολη για όλους μας,
o  Σύλλογος Ηπειρωτών Κοζάνης προσπαθεί να αντισταθεί  και να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό τις δραστηριότητές του με σκοπό την διατήρηση των παραδόσεων και την ανάδειξη των αξιών της πατρίδας μας.
Για τον λόγο αυτό καλεί όλους 
το Σάββατο 26  Ιανουαρίου 2013  στον ετήσιο χορό του
στο οικογενειακό κέντρο «Κοσμοκίνηση».
Το χορό θα πλαισιώνει το γνωστό και καταξιωμένο ηπειρώτικο συγκρότημα με τους
Θωμά  Χαλιγιάννη στο κλαρίνο,
Κώστα Καραπάνο στο βιολί,
Τάσο Ντάφλο στο ντέφι,
Φώτη Παπαζήκο στο λαούτο-τραγούδι και
Γιώργιο Γκούβα στο τραγούδι
ενώ το μεγάλο χορευτικό του Συλλόγου θα παρουσιάσει χορούς της Ηπείρου με τις εντυπωσιακές, νυφιάτικες  στολές από την Λυτζουριά  της Βορείου Ηπείρου.
Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για κοινωνικούς σκοπούς.

Κοπή Πίτας και ετήσιος χορός από τον Σύλλογο Ηπειρωτών Ηλιούπολης την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013, ώρα 13:30, στο ''Μουσικό Σαλόνι, Λ. Βουλιαγμένης 370

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ηπειρωτών Ηλιούπολης σας καλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση του ετήσιου χορού και την κοπή της Πίτας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013, στο "ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ", Λεωφ. Βουλιαγμένης 370  Άγιος Δημήτριος, Τηλ. : 2109929373, με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και με την παρουσία χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου.
ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ : 13:30 μ.μ.

Με ιδιαίτερη τιμή
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                         Ο Γενικός Γραμματέας

Σπέγγος Νικόλαος                   Κωστούλας Ιωάννης

Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Γ΄ Ερασιτεχνικής- Α' Όμιλος

Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής:
Καρίτσα -  ΑΠΟΕΛ  1 - 6
Μάρμαρα -  Ζίτσα  1 - 1
Μπισδουνάκι-  Καρυές 2 - 9
Α.Ε. Γιάννενα -  Ανάργυροι  1 - 2
Πετσάλι -  Πανζαγορισιακός ….
Κεφαλόβρυσο -  Βοτονόσι 7 - 1
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Καρυές: 26 
2. Ανάργυροι: 24
3. Κεφαλόβρυσο: 24
4. Πετσάλι:  22 (11)
5. Ζίτσα: 21 (11)
6. ΑΠΟΕΛ: 20 
7. Πανζαγορισιακός: 19 (10)
8. Μάρμαρα: 15 
9. Α.Ε. Γιάννενα: 12
10. Μπισδουνάκι: 6 
11. Βοτονόσι: 4 
12. Καρίτσα: 2

Δορυφορική απευθείας τηλεοπτική κάλυψη από την ERT-WORD της ''Πίτα του Ηπειρώτη 2013''

Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος ανέθεσε το έργο του χορηγού επικοινωνίας της φετεινής εκδήλωσης ''Η Πίτα του Ηπειρώτη 2013'', στην ERT-WORD.
Το δορυφορικό κανάλι της ΕΡΤ θα καλύψει απευθείας, από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για τρείς (3) ώρες την εκδήλωση της κορυφαίας αποδημικής οργάνωσης των Ηπειρωτών, την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013, με έναρξη σύνδεσης 10.20' πρωινή, ώρα Ελλάδος.
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί σε επανάληψη την ίδια ημέρα, Κυριακή προς Δευτέρα, τα μεσάνυχτα, με έναρξη την 12.00' νυχτερινή, ώρα Ελλάδος, προκειμένου να την παρακολουθήσουν, λόγω διαφορετικού ωραρίου και οι Απόδημοι Ηπειρώτες και Έλληνες της Αμερικής και του Καναδά, αλλά και όσοι από την Ευρώπη, Αφρική, Αυστραλία και Ασία, δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την απευθείας μετάδοση.
Εξυπακούεται όσοι στην Ελλάδα διαθέτουν δορυφορικούς δέκτες ή είναι συνδρομητές της NOVA θα παρακολουθήσουν δορυφορικά την μεγάλη αυτή μουσικοχορευτική πολυθεαματική εκδήλωση, την μεγαλειώδη ετήσια γιορτή και αντάμωμα των Ηπειρωτών.