Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Ένταση και βροχή δακρυγόνων μπροστά από τη Βουλή

Ένταση παρατηρείται αυτήν την ώρα στο Σύνταγμα. Διαδηλωτές πέταξαν μολότοφ και αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονται συγκεντρωμένες μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη και οι αστυνομικοί απάντησαν με χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου-λάμψης.

Αυτή την ώρα οι αστυνομικοί προσπαθούν να κρατήσουν τα επεισόδια μακριά από τη Βουλή, κάνοντας χρήση χημικών στην Πανεπιστημίου και στη Σταδίου, στο ύψος της Αμερικής. Ένταση παρατηρείται και στο Κολωνάκι, στην Ασκληπιού και στη Σκουφά.
Επεισόδια με πετροπόλεμο και χρήση χημικών και στο κάτω μέρος της Πλατείας Συντάγματος, στην αρχή της Ερμού. Επεισόδια στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου, ένταση και στη Σίνα κοντά στην (υπό κατάληψη) Νομική.
Αρχικά, όλο το πάνω μέρος της Πλατείας Συντάγματος θύμιζε το απόγευμα πεδίο μάχης» με την ένταση να επικεντρώνεται μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, τα λουλουδάδικα και το ξενοδοχείο «Μ.Βρετάνια».
Λόγω των χημικών ο κόσμος άρχισε να υποχωρεί προς την Ακαδημίας και τη Βουκουρεστίου, αλλά χρήση χημικών έγιναν και στην πανεπιστημίου και στην πλατεία Κολοκοτρώνη, στην παλαιά Βουλή. Από τα χημικά πολλοί άνθρωποι αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα. Μεταξύ αυτών οι Μίκης Θεοδωράκης και Μανώλης Γλέζος.
Στη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν ελαφρά ένας αστυνομικός και ένας φωτορεπόρτερ από βόμβα μολότοφ. Στο νοσοκομείο «Σωτηρία» έχει μεταφερθεί ένα άτομο με καρδιολογικά προβλήματα και τρεις στο Γεννηματά, εκ των οποίων τα δύο έχουν ορθοπεδικά προβλήματα και το ένα φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
«Να σταματήσει τον χημικό πόλεμο που έχει εξαπολύσει εναντίον των διαδηλωτών», αξίωσε από την κυβέρνηση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης. Ο κ. Λαφαζάνης κατήγγειλε πως οι διαδηλωτές εναντίον του Μνημονίου, μεταξύ των οποίων και οι Μίκης Θεοδωράκης και Μανώλης Γλέζος, αντιμετωπίζουν προβλήματα από τα χημικά της Αστυνομίας - και κατηγόρησε την κυβέρνηση πως «προσπαθεί να κερδοσκοπήσει στην Ελλάδα και διεθνώς, με τις εικόνες από την πλατεία Συντάγματος».
Δεκάδες χιλιάδες κόσμου έχουν συγκεντρωθεί από το απόγευμα της Κυριακής στην πλατεία Συντάγματος στην οποία πραγματοποιείται η συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ, καθώς επίσης και στην πλατεία Ομονοίας στην οποία πραγματοποιείται ξεχωριστή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ.
Ο κόσμος που διαμαρτύρεται για το νέο μνημόνιο και κατέκλυσε το κέντρο της πόλης έφθασε απ΄ όλες σχεδόν τις συνοικίες της Αττικής καθώς επίσης και από την επαρχία.
Στην πλατεία Συντάγματος επανεμφανίσθηκαν και τα γνωστά από τις κινητοποιήσεις του 2011 πανώ των Αγανακτισμένων, ενώ πολλοί διαδηλωτές έφθασαν στο Κέντρο κρατώντας ελληνικές σημαίες. Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν τόσο στην πλατεία Συντάγματος όσο και στην Ομόνοια έχουν αποκλειστεί, τεράστια είναι, από την άλλη πλευρά, και η κινητοποίηση της Αστυνομίας, καθώς έχουν παραταχθεί στο κέντρο της Αθήνας πάνω από 5.000 αστυνομικοί. Ιδιαίτερη νότα στη συγκέντρωση δίνουν και οι μοτοσικλετιστές που έφθασαν στο Κέντρο της πόλης κατά ομάδες.
Κλειστός θα παραμείνει καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας ο σταθμός του μετρό Σύνταγμα, μετά από αίτημα της αστυνομίας. Κλειστοί από τις 2 και καθ' όλη τη διάρκεια της κινητοποίησης οι σταθμοί του μετρό Πανεπιστήμιο και Ευαγγελισμός. Το απόγευμα έκλεισε και ο σταθμός «Ακρόπολη».


ΠΗΓΗ: www.in.gr

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ: Πενταετή επιδότηση για καλλιέργεια 22 αρωματικών φυτών


Οι αποδόσεις τους μπορούν να φτάσουν τις 2.000 Ευρώ το στρέμμα.



Kέρδος και επιδοτήσεις υπόσχονται 22 αρωματικά φυτά, η βιολογική καλλιέργεια των οποίων μπορεί να εξασφαλίσει σημαντικό εισόδημα
Πέραν των ελκυστικών αποδόσεων που υπόσχονται ξεπερνώντας υπό προϋποθέσεις τα 2.000 ευρώ το στρέμμα, η καλλιέργεια των συγκεκριμένων φυτών επιδοτείται με στρεμματική ενίσχυση στο πλαίσιο του ενεργού χρηματοδοτικού προγράμματος του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για τη βιολογική γεωργία.
Μάλιστα, η πενταετής επιδότηση για νέους καλλιεργητές που θέλουν να ασχοληθούν με την καλλιέργεια αρωματικών φυτών φτάνει έως 247 ευρώ το στρέμμα.
Η καλλιέργεια αρωματικών φυτών μοιάζει να αποτελεί αντίδοτο στις σημερινές δύσκολες συνθήκες που δημιουργεί η οικονομική κρίση, όντας ένας ιδιαίτερα δυναμικός κλάδος της αγροτικής παραγωγής, με μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης.

ΝΔ: Παραιτήθηκε ο Νίκος Λέγκας

Μία ακόμη παραίτηση βουλευτή έρχεται να προσθετεί στο κύμα αντιδράσεων προς τη νέα δανειακή σύμβαση, εν όψει της κρίσιμης ψηφοφορίας στη Βουλή. Ο βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκος Λέγκας, ανακοίνωσε σήμερα την παραιτήσή του.

ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ: Γλιτώστε φόρους … εκπτώσεις φόρου ως και 3% επί των τιμών πώλησης


Εκπτώσεις φόρου ως και 3% επί των τιμών πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών μελετά να καθιερώσει το υπουργείο Οικονομικών στους πολίτες που θα χρησιμοποιήσουν τη φοροκάρτα που μέχρι στιγμής δεν έχει τύχει της αποδοχής των καταναλωτών.
Όπως γράφει το “Βήμα της Κυριακής”, παράγοντες της αγοράς αναφέρουν πως η μείωση του αφορολογήτου ορίου στις 5.000 ευρώ και η κατάργηση της έκπτωσης φόρου με αποδείξεις έχουν οδηγήσει τους πολίτες να μη δείχνουν τον ίδιο ζήλο με πέρυσι για τη συγκέντρωση αποδείξεων.
Από τον περασμένο Νοέμβριο το υπουργείο Οικονομικών έχει εφαρμόσει το μέτρο της κάρτας αποδείξεων προκειμένου να δελεάσει τους πολίτες ώστε να ζητούν αποδείξεις χωρίς παράλληλα να κρατούν τα «μαγικά» χαρτάκια.
Ωστόσο ούτε αυτό το κίνητρο είναι αρκετό για να προχωρήσει το συγκεκριμένο μέτρο. Για τον λόγο αυτόν ο γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων κ. Θεοχ. Θεοχάρης ετοιμάζει νέες εφαρμογές οι οποίες θα δίνουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιείται ως κάρτα αποδείξεων απευθείας η πιστωτική ή η χρεωστική κάρτα που διαθέτουν οι πολίτες. Δηλαδή με το που θα πραγματοποιήσουν μια συναλλαγή με πλαστικό χρήμα, αυτόματα να ενημερώνεται το σύστημα Taxis και να μη χρειάζεται ο πολίτης να κρατάει στο συρτάρι τις πρωτότυπες αποδείξεις όπως ισχύει σήμερα με τη φοροκάρτα.

Κοπή πίτας εργαζομένων στον Τομέα Ε.Κ.Α.Β. Δολιανών

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου οι εργαζόμενοι του Τομέα Ε.Κ.Α.Β Δολιανών πραγματοποίησαν εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας στα Δολιανά.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πατήρ Φίλιππος ,ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Πωγωνίου κ. Ντόντης Γιάννης, ο εκπρόσωπος της Ελάσσονος «Λαϊκή Συσπείρωση» κ. Σταμούλης Στέφανος , ο Διευθυντής της ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου «Γ. Χατζηκώστα» κ. Μήλιος Κων/νος, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δολιανών κ. Σκόρδος Γιώργος , το Δ.Σ του Σωματείου Εργαζομένων Ε.Κ.ΑΒ. 7ης Περιφέρειας, κάτοικοι του χωριού και σύσσωμοι οι εργαζόμενοι του Τομέα.

Εκ μέρους των εργαζομένων ο Δημοτικός Σύμβουλος Πωγωνίου, εργαζόμενος στον Τομέα του Ε.Κ.Α.Β Δολιανών , κ. Καραγιώργος Γιάννης καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και ευχήθηκε χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία. Η παρουσία σας εδώ απόψε ανέφερε , αποδεικνύει έμπρακτα την αναγνώριση της προσφοράς και του σπουδαίου ρόλου που διαδραματίζει ο Τομέας στην Επείγουσα Προνοσοκομειακή Φροντίδα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Πωγωνίου και Ζαγορίου.
Με έμφαση τόνισε ότι οι ορεινοί όγκοι της περιοχής , οι μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις διακομιδής των περιστατικών προς τους εκάστοτε υγειονομικούς σταθμούς και οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες για μεγάλο χρονικό διάστημα , καθιστούν επιτακτική την ανάγκη διάθεσης στον Τομέα ενός σύγχρονου ασθενοφόρου οχήματος 4χ4 ,από τα 100 της δωρεάς της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, για την αποτελεσματικότερη παροχή υπηρεσιών υγείας στην περιοχή μας.
Για το λόγο αυτό απαιτείται η συστράτευση των δυνάμεων και φορέων της περιοχής για την επίλυση του σοβαρού αυτού ζητήματος.
Τέλος ευχαρίστησε ,την ιερά Μητρόπολη Δρυινουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης, το Δήμο Πωγωνίου και τον ΑΣΜΕΚ Δολιανών , γιατί με την συνδρομή τους έχουν συμβάλει ώστε το κόστος λειτουργίας του Τομέα να είναι μηδαμινό.
Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δολιανών κ. Σκόρδος Γιώργος.


Δολιανά Πωγωνίου

Αποκλεισμένα χωριά στο Νομό Ιωαννίνων

Σύμφωνα με την αστυνομία αρκετά είναι τα χωριά στο Νομό Ιωαννίνων που παραμένουν αποκλεισμένα λόγω της νέας κακοκαιρίας που χτύπησε την χώρα. Συγκεκριμένα στο νομό Ιωαννίνων αποκλεισμένα είναι τα χωριά:

Αγία Βαρβάρα, Αρίστη, Αετομηλίτσα Αετόπετρα, Αϊδονοχώρι, Αμάραντος, Άρματα, Ασημοχώρι, Βραδέτο, Γανάδιο, Γοργοπόταμος, Δίστρατο Δροσοπηγή, Ελεύθερο, Εξοχή, Καβάσιλα, Καλλιθέα, Καστανέα, Κλειδωνία, Λεπτοκαρυά, Μάζη, Μελλισόπετρα, Μεγάλο-Μικρό Πάπιγκο, Μολιστά, Μολυβδοσκεπαστή, Μοναστήρι, Νεγάδες, Νικαρώνας, Οξιά, Πάδες, Παλαιοσέλι, Πηγή, Πηλιοράχη, Πλαγιά, Πληκάτι, Πύργος, Χιονάδες, Φούρκα, Φραγκάδες.

Σήμερα η ψηφοφορία της «εξαθλίωσης»

 Φοβάμαι όλα αυτά που θα... ψηφίσουν για μένα χωρίς εμένα!

Την ώρα που ο κόσμος «βράζει» και απαιτεί «όχι άλλα μέτρα», η Βουλή καλείται να πάρει μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της Ελλάδας. Αποφάσεις που έχουν σχέση με την σωτηρία των δανειστών και την εξαθλίωση του λαού.
Η κοινωνική οργή εντείνεται, καθώς ο κόσμος έχει ξεπεράσει προ πολλού τις αντοχές του και βλέπει το μέλλον να διαγράφεται, όχι απλώς αβέβαιο, αλλά σκοτεινό.
Εκρηκτικό είναι και το κλίμα στο εσωτερικό των κομμάτων που συμμετέχουν στην κυβέρνηση της «εξαθλίωσης», εν όψει της σημερινής ψηφοφορίας στη Βουλή, καθώς αυξανόμενος αριθμός βουλευτών παραιτούνται ή δηλώνουν ότι δεν θα την υπερψηφίσουν ή δεν έχουν ακόμη αποφασίσει τι θα πράξουν.

Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Καρατζαφέρη από τον κυβερνητικό συνασπισμό κάτω από την πίεση των δημοσκοπήσεων που έκαναν λόγο για οριακή είσοδο την επόμενη βουλή και τη δήλωσή του ότι θα καταψηφίσει το νέο μνημόνιο, μετά τις παραιτήσεις υπουργών και τις δηλώσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ αλλά και της ΝΔ ότι δεν προτίθενται να υπερψηφίσουν τα νέα μέτρα η σημερινή ψηφοφορία αποκτά δραματικά καθοριστικό χαρακτήρα.
Άσχετα πάντως από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ένα είναι σίγουρο ότι ο λαός θα ζει τα επόμενα τουλάχιστον σαράντα χρόνια στην εξαθλίωση και οι τραπεζίτες θα εξασφαλίσουν τα χρήματά τους.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


Α.Ε. ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ - ΚΑΛΠΑΚΙ 7 - 0

Οι Μικρασιάτες ξεκίνησαν πολύ καλά τον αγώνα αν και είχαν τις γνωστές απουσίες, με το Καλπάκι να έχει παθητικό ρόλο και μετά το 25΄ να μην μπορεί να κάνει κάτι καθώς το σκορ ήταν ήδη 3-0.

Το 1-0 έγινε στο 9΄ όταν ο Κουμπής εκτέλεσε κόρνερ και ο Ξανθάκης με κεφαλιά έβαλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 13΄ ό Πάτσης με ατομική ενέργεια μπήκε στη μεγάλη περιοχή και με σουτ έκανε το 2-0. Δέκα λεπτά αργότερα ο Κουμπής με πλάγιο σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.
Στην επανάληψη η Α.Ε.Μ. είχε και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 49΄ ο Κουμπής εκτέλεσε φάουλ και ο Μπούσης με κεφαλιά έκανε το 4-0.
Στο 67΄ ο Μαργώνης τρίπλαρε όποιον βρήκε μπροστά του και με σουτ έκανε το 5-0.
Στο 77΄ ο Αναγνωστόπουλος μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από το Δήμητσα.
Ο διαιτητής έδειξε την εσχάτη των ποινών και ο τερματοφύλακας Παπαστεργίου ανέλαβε την εκτέλεση κάνοντας το 6-0.
Τέλος στο 84΄ ο διαιτητής έδειξε ένα ακόμη πέναλτι όταν ο Δάρδας έκανε χέρι και ο Μωραϊτης ευστοχώντας στο πέναλτι έκανε το τελικο 7-0.
Διαιτησία: Κορίλας (Ζήκος, Κυριάκος)
Α.Ε.Μ.: Παπαστεργίου, Ναυρόζογλου, Πάκος, Αξιούργος (46΄ Μπούσης), Μωραϊτης, Ξανθάκης (36΄ Μαργώνης), Ντάκης, Δάλλας, Αναγνωστόπουλος, Κουμπής, Πάτσης (73΄ Τσόκας)
ΚΑΛΠΑΚΙ: Αναγνώστου, Ηλίας, Δάρδας, Παναγιώτου, Παππάς, Δήμητσας, Καψάλης, Χολέβας, Ντρίκος, Βαζάτης, Παπέλας


ΠΗΓΗ: http://sportsioannina.gr
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (20η αγωνιστική)
1. Κρύα: 47
2. Α.Ε. Μικρασιατών: 46
3. Α.Ο. Ανατολής: 43
4. Προοδευτική Περάματος: 40
5. Βουνοπλαγιά: 38
6. Θύελλα Κατσικά: 37
7. Πεδινή: 36
8. Λαψίστα: 30
9. Μουσιωτίτσα: 24
10. Ατρόμητος '95: 24
11. Α.Ο. Βελισσαρίου: 20
12. Ροδοτόπι: 19
13. Καλπάκι: 13
14. Θύελλα Ελεούσας: 10
15. Κουτσελιό: 10
16. Ηλιόκαλη: 4

RASS: Το 48,1% των Ελλήνων λέει "ναι" στη χρεοκοπία

Το 61,5% ζητά εκλογές τώρα!!!

Ένα 48,1% λέει ναι στη χρεοκοπία, σύμφωνα με την νέα δημοσκόπηση της RASS. Όχι λέει ένα 38%, ενώ το 61,5% ζητά εκλογές τώρα.
Στην πρόθεση ψήφου:
ΝΔ: 21,4%
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ:13,7%
ΣΥΡΙΖΑ: 8,8%
ΠΑΣΟΚ: 8,7%
ΚΚΕ: 7,1%
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ: 4,2%
ΛΑΟΣ: 3,9%
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ: 2,9%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 2,8%
ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ: 1,2%.
3,7% των ερωτηθέντων δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν άλλο κόμμα ενώ το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου βρίσκεται στο 20%.

ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ: "Η χρεοκοπία θα δημιουργούσε κοινωνικό χάος"

 "Δεν θα βγούμε από την κρίση χωρίς θυσίες"



Βαρυσήμαντο διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό απηύθυνε ο πρωθυπουργός κ. Λουκάς Παπαδήμος. Επεσήμανε με ρεαλισμό τους δραματικούς κινδύνους που ελλοχεύουν σε περίπτωση απόρριψης του νέου δανειακού προγράμματος και κατά τρόπο ανάλογο προς τη χθεσινή του εισήγηση στο υπουργικό συμβούλιο, ζήτησε εγκαρτέρηση, ενότητα και πίστη ώστε η Ελλάδα του Μνημονίου να μην καταστεί η «Ελλάδα της χρεοκοπίας».
"Είμαστε σε απόσταση αναπνοής από το σημείο μηδέν" είπε στην εισαγωγή του ο πρωθυπουργός.
"Μια άτακτη χρεοκοπία θα έριχνε τη χώρα μας σε μια καταστροφική περιπέτεια. Θα δημιουργούσε συνθήκες ανεξέλεγκτου οικονομικού χάους και κοινωνικής έκρηξης.
Η συμφωνία κατοχυρώνει το μέλλον της χώρας μας στο Ευρώ. Η οικονομία μας αναπτυσσόταν σε συνεχώς αυξανόμενο δανεισμό. Το μοντέλο ανάπτυξης που είχαμε μέχρι το 2009 δεν είχε μέλλον. Ήταν καταδικασμένο να τερματιστεί", πρόσθεσε.

Παρέμβαση Περιφερειάρχη για μείωση ενοικίων εμπορικής στέγης

Η μείωση των ενοικίων για τις εμπορικές μισθώσεις είναι το πρώτο ουσιαστικό βήμα που πρέπει να γίνει άμεσα για την άμβλυνση των οξύτατων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματοβιοτέχνες της Ηπείρου, υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με τον νεοεκλεγέν προεδρείο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ιωαννίνων. Στο πλαίσιο αυτό ο Περιφερειάρχης, ανέλαβε να προωθήσει προς τα αρμόδια υπουργεία το σχετικό αίτημα των Επαγγελματιών για νομοθετική ρύθμιση, με την οποία θα μπορεί να γίνει μείωση ενοικίων μέχρι και 50%.
«Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι μικρομεσαίοι είναι τεράστια. Ο τζίρος μειώνεται και τα έξοδα αυξάνονται. Απαιτούνται γενναίες παρεμβάσεις για την αναθέρμανση της αγοράς και προς αυτή την κατεύθυνση θα πρέπει η Πολιτεία να στρέψει το ενδιαφέρον της», ανέφερε ο Περιφερειάρχης, ενώ για το θέμα των ενοικίων δήλωσε ότι:
«Αν δεν υπάρξει άμεσα ρύθμιση, σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχουν καταστήματα. Στη δύσκολη περίοδο που περνάμε πρέπει να στηρίξουμε ο ένας τον άλλο, γιατί διαφορετικά δεν θα υπάρχει “αύριο” για κανέναν».
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ο.Ε.Β.Ε. Σωτήρης Χορέβας, ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την συμπαράστασή του, τονίζοντας ότι επιτέλους πρέπει να παρθούν μέτρα για την αντιμετώπιση των σημερινών οξύτατων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματοβιοτέχνες.


ΠΗΓΗ: http://www.php.gov.gr

ΗΠΕΙΡΟΣ: Προβλήματα από την κακοκαιρία και χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων

Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ Α. Δ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ε. Ο. Ιωαννίνων – Κοζάνης, Από 35ο Έως 105ο χλμ
Επαρχιακό οδικό δίκτυο του Νομού.
Α. Δ. ΑΡΤΑΣ
Ε.Ο. Άρτας –Τρικάλων, από το 67ο έως 76ο χλμ
Επαρχιακή Οδός: Αθαμανίου – Μεσούντα, Τετράκομο, Μαυρόφυλλο.
Επαρχιακή Οδός: Σκάρπαρη – Θεοδώριανα.
Επαρχιακή Οδός: Βουλγαρέλι – Κυψέλη – Ραμμιά, Μικροσπηλιά, Γραίκικο, Κουκούλια, Άγναντα, Μελισσουργοί
Επαρχιακή Οδός: Γέφυρα Πλάκας - Μελισσουργοί.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: «Γυναίκες Ηπειρώτισσες, ξαφνιάσματα της φύσης»

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: «Πράξη εθνικής ευθύνης η απόρριψη της δανειακής σύμβασης»

Έκανε λόγο για «βουλή της ντροπής»

Έκκληση στον ελληνικό λαό «να πάρει την τύχη στα χέρια του και να αποτρέψει την κατάλυση της δημοκρατίας στον τόπο που γεννήθηκε» απηύθυνε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας εξαπολύοντας οξύτατη επίθεση στα κόμματα πόυ στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου, λέγοντας ότι το μεγαλύτερο έλλειμμα της χώρας μας δεν είναι το δημοσιονομικό, είναι το έλλειμμα πολιτικής ηγεσίας.
Ο κ. Τσίπρας, αφού έκανε λόγο για «βουλή της ντροπής» που δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο εθνικό καθήκον, είπε ότι «η χώρα μας, στην πιο κρίσιμη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας της, δεν έχει πολιτική ηγεσία. Δυο χρόνια τώρα, Παπανδρέου, Βενιζέλος, Σαμαράς και Παπαδήμος παίζουν παιχνίδια στις πλάτες του ελληνικού λαού, εκβιάζουν και ψεύδονται» και πρόσθεσε ότι «τη δική τους αδυναμία να διαπραγματευτούν και να υπερασπιστούν το συμφέρον του λαού και του τόπου, το μετατρέπουν σε χυδαίο εκβιασμό εις βάρος του ελληνικού λαού».